Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Χ.Α.: Το σύνολο της αγοράς θέλει τον χρόνο του...

tags :
Χ.Α.: Το σύνολο της αγοράς θέλει τον χρόνο του...
H αγορά έδωσε αντίδραση μετά από αρκετές συνεδριάσεις σπάζοντας την βραχυπρόθεσμη αντίσταση μας στο 226, αλλά κλείνοντας παρόλα αυτά στο ίδιο επίπεδο.

Το 233 είναι το stop στο short, ενώ κατοχύρωση θα μπορούσε να μας φέρει στο 241 επίπεδο.

Το 226 επίπεδο είναι κοντινή μας στήριξη που καλό θα ήταν να μην χαθεί, μιας και διάσπαση μπορεί να δοκιμάσει και πάλι κίνηση προς το 220.

Η αγορά δείχνει να ψάχνει την αφορμή ή την προσδοκία για αντίδραση μετά από αρκετές μέρες πίεσης κάτι που η συνάντηση με την Μέρκελ να της δίνει την προυπόθεση... Παρόλα αυτά, τα δημοσιεύματα και οι δηλώσεις ξένων αξιωματούχων συνεχίζουν να είναι βαρίδι στην ψυχολογία.

Μεγάλος όγκος για την ΕΧΑΕ, ενώ η Πειραιώς κατάφερε να κλείσει πάνω από το 036 επίπεδο που είναι και ένα έναυσμα για καλύτερη αντίδραση στο 040, θέλοντας παρόλα αυτά και επιβεβαίωση, στη πρώτη πρωινή.... 

Θυμίζουμε πως στις 23 βγαίνει η ΠΕΙΡ από τον eurostoxx γεγονός που μπορεί να της δώσει αμέσως μετά σημαντική ανοδική διόρθωση όπως συνηθίζεται. Κάτι που μπορεί να συμβεί και με την Εurobank.

Εβδομάδα λήξης παραγώγων που ουσιαστικά δεν μας αφήνει να εικάσουμε για κάποια σημαντική ανοδική κίνηση, μιας και συνήθως κλείνει πάνω στην τάση.

Ο ΜΥΤΙΛ και το ΜΕΤΚ αντέδρασαν από επίπεδα στήριξης χωρίς ακόμα να πείθουν για κάτι μεγαλύτερο ενώ το σύνολο της αγοράς θέλει τον χρόνο του.

Intraday position short stop 233 _________________________________________________

Support: 225, 223, 220,218

Resist.: 229, 232, 235, 237, 240

Daily spot market position short s/l 258

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης