Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Χ.Α.: Support, resist and intraday position...

tags :
Χ.Α.: Support, resist and intraday position...
Συνέχεια αβεβαιότητας!!… Η αγορά συνέχισε την κίνηση της με μία συνεδρίαση που δεν κατάφερε ουσιαστικά να σταθεί σε θετικό έδαφος. Το 231 επίπεδο είναι κοντινή στήριξη που διάσπαση μπορεί να δώσει συνέχιση της κίνησης ενώ πλέον κύρια αντίσταση και stop μας στο intraday short είναι το 240.

Ο ΟΤΕ και η ΕΤΕ κράτασαν χαρακτήρα με την δεύτερη να χρειάζεται να κατοχυρώσει το 116 σε ώρα αν θέλει να αποφύγει την συνέχιση ενώ ο τζίρος αισθητά χαμηλός με την αγορά να τηρεί στάση αναμονής όσον αφορά τους μεγάλους όγκους. Ο ELA όπως ήταν αναμενόμενο αύξησε κατά όσο χρειάζεται το όριο ενώ η κυβέρνηση σιγά σιγά φαίνεται να βρίσκει τα βήματα της.

Πλέον μένει να δούμε αν η κυβέρνηση με τις κινήσεις που θα κάνει καταφέρει σύντομα να εκταμιεύσει έστω μέρος της δόσης μιας και το γεγονός αυτό Μπορεί να κάνει την διαφορά. Αν οι επενδυτές αισθανθούν τέτοιου είδους ασφάλεια τότε είναι σίγουρο πως θα δούμε σημαντικές αγορές που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην αγορά.

Ο ΓΔ προσπαθεί να δώσει το 785-790 επίπεδο μιας και διάσπαση μπορεί να δώσει συνέχιση προς τις 740 μονάδες. Ιδανικά στην παρούσα θα θέλαμε την εβδομάδα να κλείνει πάνω από τις 810 και 237 σε ΓΔ και f25

Intraday position short stop 240 _________________________________________________
Support: 233, 230, 228, 226,223
Resist.: 237, 239, 242, 245
Daily spot market position short s/l 258

Ηλίας Ζαχαράκης - Fast Sec.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης