Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ από τον κ. Απόστολο Μάνθο - ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΧΕΠΕΥ

tags :
ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ από τον κ. Απόστολο Μάνθο - ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΧΕΠΕΥ
TEXNIKH ANAΛΥΣΗ: Ο Γενικός Δείκτης μετά τη γρήγορη επαφή με την περιοχή αντίστασης των 950 με 960 μονάδων επανήλθε προς τη ζώνη "φωτιά" των 870 με 850 μονάδων

Αναζητώντας νέους πιο ισχυρούς καταλύτες για να μπορέσει να δώσει ως τιμή - στόχο το ψυχολογικό όριο των 1000 μονάδων, επισημαίνει ο Απόστολος Μάνθος.

Όσο όμως δεν βρίσκονται τα απαραίτητα καταλυτικά νέα, είναι πολύ πιθανό ο Δείκτης να "κοιτάει" καθοδικά την στήριξη (πρώην αντίσταση) - σηματωρό των τελευταίων 3 μηνών, στις 847 μονάδες.

Παραμονή του Γενικού Δείκτη πάνω από το εν λόγω επίπεδο τιμών που εκτείνεται από τις 860 έως τις 838 μονάδες, θα δώσει το πάτημα σταθεροποίησης και κίνησης προς νέα ετήσια υψηλά.

Αντιθέτως εάν επιβαρυνθεί περαιτέρω το επενδυτικό κλίμα, με καθοδική διάσπαση του 847 και καταγραφή κλεισιμάτων κάτω από το "προπύργιο" των 824 μονάδων θα σημειωθούν βίαιες ρευστοποιήσεις

Στοιχείο που προσπαθούν κάποια "ισχυρά χέρια" να το αποσοβήσουν, παρά τις πωλήσεις κατά ριπάς στους Τραπεζικούς τίτλους.

Αντίσταση πέριξ των 280 μονάδων βρήκε ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης αναγκάζοντάς τον σε καθοδική αναδίπλωση προς την περιοχή στήριξης των 250 με 248 μονάδων, όπου και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία.

"Η οποιαδήποτε 'λείανση' των πωλήσεων μπορεί να δώσει τα απαραίτητα εφόδια για μια αρχική ανοδική κίνηση προς τις 268 με 270 μονάδες" εκτιμά ο υπεύθυνος τεχνικής ανάλυσης και επενδυτικής κατεύθυνσης της Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης