Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Χ.Α.: Καλό θα ήταν να μην πάρουμε παραπάνω ρίσκα...

tags :
Χ.Α.: Καλό θα ήταν να μην πάρουμε παραπάνω ρίσκα...
H αγορά με χάσμα έσπασε την κύρια αντίσταση μας πιάνοντας άμεσα τον στόχο στην περιοχή του 280 που θέλει σημαντική προσοχή.Σήμερα είναι η μέρα του EUROGROUP, οπότε καλό θα ήταν να μην πάρουμε όποια παραπάνω ρίσκα και να περιμένουμε το αποτέλεσμα.

Τυχόν κέρδη σε όσους ακολουθούν την κίνηση μπορούν να κλείσουν και να περιμένουν τις εξελίξεις και ας είναι και θετικές. Το 274 αποτελεί την πλησιέστερη και το 280 την κύρια αντίσταση και της οποίας η διάσπαση μπορεί να δώσει συνέχιση προς το 290 επίπεδο.

Στα ημερήσια γραφήματα μπορούμε με λεπτομέρεια να δούμε τα επίπεδα τιμών σε τίτλους που μας ενδιαφέρουν. Το stop μας στο intraday Long το ανεβάζουμε στο 264 ενώ διάσπαση μπορεί να μας δώσει το 258 επίπεδο. Οι ταλαντωτές μας και πάλι σε επίπεδα που συνιστούν προσοχή κρατώντας ακόμα παρόλα αυτά την τάση.

Σε ημερήσια γραφήματα είμαστε σχεδόν στο σύνολο Long παρόλα αυτά το κυνήγι σε μια αγορά με τέτοιο volatility εγκυμονεί τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα σημαντικούς κινδύνους τουλάχιστον για αυτούς που δεν είναι πάνω από το ταμπλό ή αυτούς που δεν έχουν συγκεκριμένους κανόνες. Nα πούμε δε πως η αγορά σε τέτοιες καταστάσεις δεν έχει λογική, οπότε μην προσπαθούμε να κινηθούμε με βάση τα νέα.

Support: 267, 264, 261, 259, 257, 254
Resist.: 275, 278, 280, 283, 285

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης