Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Γ.Δ.: Ανάμεσα στις 1000 και τις 1040 μονάδες βρίσκεται η επόμενη ζώνη αντίστασης

tags :
Γ.Δ.: Ανάμεσα στις 1000 και τις 1040 μονάδες βρίσκεται η επόμενη ζώνη αντίστασης
Τεχνικά, οι κυριότεροι δείκτες τάσης άρχισαν να επανέρχονται σε αισιόδοξη διάθεση με τον MACD να ξαναδείχνει ανοδικά και τον κινητό μέσο των 30 ημερών να αλλάζει φορά μετά την υπέρβαση των 940 μονάδων. Επόμενη χρονοσειρά αναφοράς είναι οι 50 ημέρες που κινείται ακριβώς πάνω στις 1000 μονάδες.

Η διάσπαση των δύο κινητών μέσων θα βάλει και τεχνικά την αγορά σε μεσοπρόθεσμη ανοδική τροχιά και μάλιστα η έως τώρα άνοδος δεν έχει εμφανίσει κάποιο συναλλακτικό όγκο που να παραπέμπει σε διανομή. Ανάμεσα στις 1000 και τις 1040 μονάδες βρίσκεται η επόμενη ζώνη αντίστασης ωστόσο η διαπραγμάτευση των ταλαντωτών αφήνει ακόμα περιθώριο μέχρι την προσέγγιση των υπερτιμημένων ζωνών.

Συμπερασματικά, η αγορά γύρισε κόντρα στην ροή των γεγονότων γεγονός που άφησε αρκετούς από τους καθημερινούς εμπλεκόμενους εκτός του πρόσφατου ανοδικού πάρτι. Η ταχύτητα και η δομή της ανόδου είναι τέτοια που δείχνει ότι η Ελληνική αγορά βρίσκεται κοντά σε μια κομβικής σημασίας είδηση.

Ως εκ τούτου θεωρούμε πλέον άκυρη την εκτίμηση για προσέγγιση των προηγούμενων φετινών χαμηλών και αναθεωρούμε την άποψη μας για συνέχιση της ανοδικής τάσης και την ερχόμενη εβδομάδα.

Μάνος Χατζ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης