Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Alpha Αστικά Ακίνητα: Εν αναμονή εξελίξεων

tags :
Alpha Αστικά Ακίνητα: Εν αναμονή εξελίξεων
ALPHA ΑΣΤΙΚΑ: Σήμερα που θα δημοσιευθεί η λογιστική κατάστασή της θα μας δοθεί η ευκαιρία να επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες. Εκείνο που δεν αλλάζει είναι η ελκυστικότητα στη τιμή της...

Καθώς και ο ανύπαρκτος δανεισμός, τα ''καταγεμάτα'' ταμεία της και η εγκατάλειψή της στο ταμπλό από τον μητρικό όμιλο. Με μεγάλο discount... Πρέπει να απέχει από την NAV τουλάχιστον 55%... 

ΑΣΤΑΚ: Κατά τo πρώτο εξάμηνο του 2014, τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε Ευρώ 2,2 εκατ. έναντι Ευρώ 2,5 εκατ. κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

Ο κύκλος εργασιών ανήλθε αντιστοίχως σε Ευρώ 6,8 εκατ. από Ευρώ 6,6 εκατ. πέρυσι. Η εταιρία προετοιμάζεται για δραστηριοποίηση στο χώρο των ΑΕΕΑΠ. 

Σύμφωνα με κύκλους προσκείμενους στο όμιλο το πιθανότερο σενάριο θα είναι η μετατροπή της Alpha Αστικά Ακίνητα σε ΑΕΕΑΠ, με ένα χαρτοφυλάκιο που θα υπερβαίνει τα 400 εκατ. ευρώ.

Για τη δημιουργία του χαρτοφυλακίου αυτού, ανοιχτό είναι το θέμα εισφοράς ακινήτων τόσο από την ΑΛΦΑ, όπως επίσης μετρητών ή και ακινήτων από τρίτους επενδυτές.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης