Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ αναλύουν: Σήμερα ο κ. Ηλίας Ζαχαράκης της Fast Finance ΑΕΠΕΥ.

tags :
ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ αναλύουν: Σήμερα ο κ. Ηλίας Ζαχαράκης της Fast Finance ΑΕΠΕΥ.
Σε εξέλιξη δείχνει να βρίσκεται η διορθωτική κίνηση που ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον Ηλία Ζαχαράκη.

Η Αγορά, σε "intraday" γράφημα μας έχει δώσει έξοδο από τις 422 μονάδες του FTSE25 και χρειάζεται μία κατοχύρωση του 430 επιπέδου, σε μέρα, για να μπορέσει να δώσει και πάλι στόχο στα παλαιά μας υψηλά, αν μη τι άλλο.

Υπενθυμίζεται ότι η τρέχουσα εβδομάδα είναι εβδομάδα λήξης συμβολαίων που ξεκινάει με τις "μάχες" να είναι σημαντικές ανάμεσα στους "short" και "Long" παίκτες.

Το ενδιαφέρον, εκ μέρους των ξένων funds συνεχίζει να είναι μεγάλο, τόσο σε μετοχές όσο και εταιρικά ομόλογα με την ΑLPHA BANK να καταφέρνει να καλύψει έκδοση κοντά στο 3,55%, επίπεδο πολύ χαμηλό σε σχέση με το παρελθόν.

Φήμες θέλουν να υπάρχει ενδιαφέρον από ξένα funds για τοποθετήσεις, μέσω "πακέτων" στον Τραπεζικό κλάδο, μετά την επιτυχία του roadshow την εβδομάδα που πέρασε.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fast Finance ΑΕΠΕΥ συνεχίζει να δηλώνει αισιόδοξος, σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.

Ουσιαστικά το 1260-1250 είναι βραχυπρόθεσμη στήριξη μας, που θα πρέπει να κρατήσει αν θέλει το momentum να μείνει ανοδικό, ενώ ο Τραπεζικός κλάδος συνεχίζει να έχει μεγάλο volatility, με μεγάλους όγκους, παρόλα αυτά χρειάζεται μία κατοχύρωση του επιπέδου του 210 για να αλλάξει μεσοπρόθεσμα τάση, ενώ μία διάσπαση του 175, σε μέρα, θα προβληματίσει την κίνηση.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης