Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ: Σήμερα ο κ. Νίκος Σακαρέλης της Wealth Financial Services

tags :
ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ: Σήμερα ο κ. Νίκος Σακαρέλης της Wealth Financial Services
Η Αγορά από την προηγούμενη Πέμπτη, με τις αποφάσεις της ΕΚΤ, αντέδρασε έντονα ανοδικά κυρίως με τον Τραπεζικό κλάδο, ο οποίος επωφελείται και από την μείωση των επιτοκίων καταθέσεων, αλλά και από την παροχή ρευστότητας που θα προέλθει από την ΕΚΤ, επισημαίνει ο Νίκος Σακαρέλης.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται τοroadshow αρκετών εισηγμένων στη Νέα Υόρκη, ενώ η εποχικότητα αρχίζει πλέον και επηρεάζει αρκετές εταιρείες.

Πιο συγκεκριμένα για τον ΟΠΑΠ, η Αγορά έχει ήδη προεξοφλήσει την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου αλλά και το ντεμπούτο του "ΣΚΡΑΤΣ" και του διαδικτυακού στοιχήματος. Παράλληλα, η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει με θετικούς οιωνούς για τον κλάδο των ξενοδοχείων και των μεταφορών, ενώ και η καλοκαιρία ευνοεί τον κλάδο του παγωτού.

Η Αγορά, μετά τον ανασχηματισμό, θα επιχειρήσει να τεστάρει την νέα Κυβέρνηση στην υλοποίηση των προαπαιτούμενων δράσεων και κυρίως στην διάσπαση της ΔΕΗ (δημιουργία μικρής ΔΕΗ) αλλά και στην επίσπευση των ιδιωτικοποιήσεων (ΑΔΜΗΕ, ΟΛΠ κλπ).

Ταυτόχρονα αναμένεται με ενδιαφέρον και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της LamdaDevelopment, στην οποία θα δούμε αν θα υπάρξει και σε ποιο βαθμό, συμμετοχή ξένων για το σχήμα που πήρε την έκταση του Ελληνικού.


Παράλληλα, ο νέος διοικητής της ΤτΕ αναμένεται ν ασχοληθεί με τα προβληματικά δάνεια των Τραπεζών. Χρηματιστηριακά θα έχει ενδιαφέρον, τι πολιτική θα ακολουθήσουν οι Τράπεζες σε μια σειρά από υπερχρεωμένες εισηγμένες.

Τεχνικά και σύμφωνα με την άποψη του αναλυτή τηςWealth Financial Services, η Αγορά παρουσιάζει μια αντίσταση στις 1320 μονάδες και στις 1335 μονάδες, ενώ εμφανίζει στηρίξεις στις 1280 μονάδες και στις 1265 μονάδες.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης