Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ.... Σήμερα ο κ. Νίκος Καυκάς της Merit Sec.

tags :
ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ.... Σήμερα ο κ. Νίκος Καυκάς της Merit Sec.

Φυσιολογική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εν εξελίξει διόρθωση στην εγχώρια Χρηματιστηριακή Αγορά, μετά την σημαντική άνοδο που προηγήθηκε, σύμφωνα με την άποψη του Νίκου Καυκά.

Όσον αφορά την τεχνική εικόνα, αυτή δεν θα πρέπει να προβληματίσει όσο ο Γενικός Δείκτης δεν δίνει κλεισίματα χαμηλότερα της ζώνης 1240 - 1220.

Από εκεί και πέρα, ο υπεύθυνος του τμήματος ανάλυσης της Merit ΑΧΕΠΕΥ εκτιμά ότι ο Γενικός Δείκτης έχει τα περιθώρια να "ξαναδεί" τιμές υψηλότερα των 1300 μονάδων, με πρώτο στόχο τις 1380 μονάδες...

Ομως, πιθανότατα, η επόμενη ανοδική κίνηση θα είναι ηπιότερων ρυθμών, κάτι που δυσκολεύει την πρόβλεψη για το πότε θα γίνει η νέα υπέρβαση.

"Καύσιμα ανόδου" θα μπορούσαν να δώσουν κάποια θετικά μηνύματα από τα μακροοικονομικά μεγέθη της Χώρας, ενώ καταλυτικό ρόλο θα παίξει και το διεθνές Χρηματιστηριακό κλίμα.

Από την άλλη και σύμφωνα με τον κ. Καυκά, το σημαντικότερο διαφαινόμενο ρίσκο, πέραν των πολιτικών εξελίξεων, έχει να κάνει με το θέμα των εσόδων, καθώς πιθανός εκτροχιασμός θα φέρει νέους προβληματισμούς και όχι μόνο, τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών(!)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης