Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.... Σήμερα ο κ. Θεόδωρος Κρίντας

tags :
ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.... Σήμερα ο κ. Θεόδωρος Κρίντας
Σε διαδικασία απορρόφησης της προσφοράς που ακολούθησε την πρόσφατη ανοδική αντίδραση, βρίσκεται η εγχώρια Χρηματιστηριακή Αγορά, επισημαίνει ο Θεόδωρος Κρίντας.

Για μία ακόμη φορά, η εικόνα στο χρηματιστηριακό ταμπλό παρουσιάζει σημαντικές διαφοροποιήσεις, ακόμα και στις μετοχές που απαρτίζουν τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης..

Με το ενδιαφέρον να εστιάζεται σε επιμέρους blue chips που είτε, θεωρητικά, "έχουν μείνει πίσω", είτε πιέστηκαν σημαντικά στην διόρθωση που σημειώθηκε και λόγω του rebalancing.

Στα θετικά των τελευταίων συνεδριάσεων, μπορεί να καταχωρηθεί η διατήρηση του Δείκτη κοντά στους απλούς ΚΜΟ των 50 και 100 ημερών (1232 και 1251 μονάδες), κάτι το οποίο σηματοδοτεί την δυνατότητα της Αγοράς να επεκτείνει την εν εξελίξει πλαγιοανοδική αντίδραση.

Από την άλλη, στοιχείο που πρέπει να προσεχθεί είναι ο ιδιαίτερα υψηλός τζίρος που συνόδευσε τις τελευταίες ανοδικές συνεδριάσεις και "ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων" για την συνέχεια.

Με απλά λόγια και σύμφωνα με την άποψη του διευθύνοντος συμβούλου της Attica Wealth Management, αρκετοί αγοραστές και βραχυπρόθεσμοι παίκτες πήραν θέσεις στο Χ.Α. κατά τις προηγούμενες εβδομάδες, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει ο επενδυτικός ορίζοντας με τον οποίο θα κινηθούν.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης