Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.... Σήμερα ο κ. Βαγγέλης Σιούτης της Guardian Trust

tags :
ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.... Σήμερα ο κ. Βαγγέλης Σιούτης της Guardian Trust
"Έντονα ανοδική η εβδομάδα που έληξε, με τέσσερις θετικές συνεδριάσεις, συνέχισε την αντίδραση από τα χαμηλά των 1066 μονάδων, της περασμένης εβδομάδας, με ισχυρούς τζίρους και όπως είχαμε σημειώσει με αντίδραση παρόμοια της αντίδρασης από τα χαμηλά του Ιανουαρίου" αναφέρει ο Βαγγέλης Σιούτης.

Η περιοχή των 1240 μονάδων είναι αντίσταση αλλά κυρίως μας ενδιαφέρει η περιοχή των 1264 μονάδων που διάσπαση της και επιβεβαίωση της θα επιτρέψει στο Γενικό Δείκτη να "κοιτά" προς τα προηγούμενα υψηλά.
Προς το παρόν, οι Αγορές διεθνώς και κυρίως του Νότου κοιτούν με μεγάλη προσοχή τη συνεδρίαση της επόμενης Πέμπτης της ΕΚΤ και τις δηλώσεις του κεντρικού τραπεζίτη κ. Ντράγκι προεξοφλώντας εν μέρει σημαντικές κινήσεις.

Αν δεν προκύψει κάτι σημαντικό που θα βοηθήσει τον Γενικό Δείκτη να διασπάσει τις αντιστάσεις του, ένα εύρος διακύμανσης 1160 με 1240 είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Από εκεί και πέρα, η σημερινή συνεδρίαση ήταν εντυπωσιακή σε τζίρο και διακύμανση λόγω rebalancing στους δείκτες MSCI και FTSE25 και αναμένεται οι όποιες υπερβολές να διορθωθούν την επόμενη εβδομάδα. Γενικότερα με την αλλαγή των σταθμίσεων οι Τράπεζες θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στη πορεία των δεικτών.

"Αύριο ολοκληρώνονται οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων των εισηγμένων που θα δώσουν στους επενδυτές τη δυνατότητα να προχωρήσουν στις αναγκαίες αναδιαρθρώσεις χαρτοφυλακίων ανάλογα με τις προοπτικές που αποτυπώνουν τα αποτελέσματα αυτά, αν και η διάχυση ενδιαφέροντος σε μεγαλύτερο κομμάτι του ταμπλό δεν φαίνεται ακόμη εφικτή" αναφέρει ο υπεύθυνος συναλλαγών της Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης