Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Κανονικά θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα την Πέμπτη (15/10)

Κανονικά θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα την Πέμπτη (15/10)
Τα σωματεία των εργαζομένων σε μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ, ανέστειλαν την προειδοποιητική στάση εργασίας που είχαν εξαγγείλει
Κανονικά αναμένεται να κινηθούν αύριο Πέμπτη (15/10) όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα, παρά την 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ. Τα σωματεία των εργαζομένων σε μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ, ανέστειλαν την προειδοποιητική στάση εργασίας που είχαν εξαγγείλει.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ μετά από συζητήσεις και συνεννοήσεις της εταιρίας με τα σωματεία των εργαζομένων (ΣΕΛΜΑ, Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ, ΣΕΤ) οι εργαζόμενοι συνεδρίασαν και αποφάσισαν να αναστείλουν κάθε κινητοποίηση.
Χωρίς προβλήματα αναμένεται να κινηθούν επίσης τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ καθώς τα σωματεία των εργαζομένων δεν έχουν λάβει απόφαση για απεργιακή κινητοποίηση.

Ποιοι απεργούν αύριο

Στην απεργία της ΑΔΕΔΥ, θα συμμετάσχουν οι ομοσπονδίες λειτουργών μέσης εκπαίδευσης και δασκάλων αλλά και οι γιατροί των δημόσιων νοσοκομείων.
Σε τροποποιήσεις και ακυρώσεις πτήσεων προχωρούν AEGEAN και Olympic Air, λόγω της συμμετοχής λόγω της συμμετοχής των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην απεργία.
Η απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ έχει οριστεί για τις 10 το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία Κλαυθμώνος. 
Οι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα, διεκδικούν μεταξύ άλλων, διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης