Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Συνάντηση του διοικητή της ΤτΕ Γ Προβόπουλου με το προεδρείο του συλλόγου εργαζομένων της Emporiki – Στο επίκεντρο τα ζητήματα συγχώνευσης – Ολοκληρώνεται η ενοποίηση Alpha – Emporiki Bank

  Συνάντηση του διοικητή της ΤτΕ Γ Προβόπουλου με το προεδρείο του συλλόγου εργαζομένων της Emporiki – Στο επίκεντρο τα ζητήματα συγχώνευσης – Ολοκληρώνεται η ενοποίηση Alpha – Emporiki Bank
(upd)Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο είχε το προεδρείο του συλλόγου εργαζομένων της Emporiki bank υπό τον Γιώργο Κωνσταντινόπουλο.
Ο πρόεδρος του συλλόγου είχε ζητήσει συνάντηση με τον διοικητή της ΤτΕ για να του εκθέσει ζητήματα που αφορούν την διαδικασία συγχώνευσης της Alpha bank με την Emporiki.

Ο διοικητής της ΤτΕ άκουσε τα επιχειρήματα του συλλόγου εργαζομένων ο οποίος άμεσα θα αποστείλει γραπτώς όλα τα ζητήματα που έχουν ανακύψει.
Να σημειωθεί ότι Προβόπουλος και Κωνσταντινόπουλος δεν είναι μεταξύ τους άγνωστοι.
Ο Γιώργος Προβόπουλος ως διοικητής της Emporiki bank είχε συνεργαστεί αλλά και συγκρουστεί με το προεδρείο του συλλόγου εργαζομένων αλλά έκτοτε διατηρούν καλές σχέσεις.
Εν τω μεταξύ με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε, το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου 2013, η ενοποίηση μεγάλου μέρους των συστημάτων της πρώην Εμπορικής Τραπέζης στο ενιαίο περιβάλλον πληροφοριακών συστημάτων και διαδικασιών της Alpha Bank.
Ως αποτέλεσμα του σημαντικού αυτού έργου, από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013, όλοι οι Πελάτες της Alpha Bank που κατέχουν προϊόντα καταθέσεων, κάρτες, ανοιχτά δάνεια και λογαριασμούς υπεραναλήψεως της πρώην Εμπορικής Τραπέζης, εξυπηρετούνται πλήρως, με ενιαίο πληροφοριακό σύστημα και διαδικασίες, στα περισσότερα από 1.100 σημεία εξυπηρετήσεως της Alpha Bank, σε όλη την Ελλάδα.
Επίσης, από τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013, οι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της πρώην Εμπορικής Τραπέζης εξυπηρετούνται πλέον από τις υπηρεσίες Alpha Web Banking, Alpha Μobile Banking και Alpha Phone Banking.
Η πλήρης λειτουργική ενοποίηση της πρώην Εμπορικής Τραπέζης αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του α’ εξαμήνου του 2014, με την ένταξη και του συνόλου των χορηγήσεων στην ενιαία πλατφόρμα πληροφοριακών συστημάτων και διαδικασιών της Alpha Bank.

H ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων της Emporiki Bank


Σήμερα Πέμπτη 31/10 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου του Συλλόγου μας με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κο Γιώργο Προβόπουλο.
Οι εκπρόσωποί μας ενημέρωσαν τον κο Προβόπουλο για τα προβλήματα που προκύπτουν από την διαδικασία συγχώνευσης της ALPHA BANK με την πρώην Εμπορική.
Πέραν της γενικής ενημέρωσης, όπως είναι φυσικό επικεντρωθήκαμε κυρίως σε ζητήματα που προκύπτουν από την προβληματική διαχείριση του Προσωπικού της πρ. Εμπορικής στο νέο σχήμα καθώς και την επίσης προβληματική θεσμική σχέση Συλλόγου και Διοίκησης της ALPHA (ζητήματα που κατά την άποψή μας επηρεάζουν αρνητικά την λειτουργία της νέας Τράπεζας).
Αντίστοιχες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν με το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ) και με αντιπροσωπείες των πολιτικών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ) μετά από πρόσκλησή τους.
Αναλυτική ανακοίνωση για τις επαφές του Συλλόγου θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης