Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Marc Faber: Η άνοδος των διεθνών αγορών θα συνεχιστεί - Στις 1.700 μονάδες θα φτάσει ο S&P 500 - Αλλά προσοχή! Μην εμπιστεύεστε το ράλι - Οι μετοχές παραμένουν εξαιρετικά ευάλωτες

tags :
Marc Faber: Η άνοδος των διεθνών αγορών θα συνεχιστεί - Στις 1.700 μονάδες θα φτάσει ο S&P 500 - Αλλά προσοχή! Μην εμπιστεύεστε το ράλι - Οι μετοχές παραμένουν εξαιρετικά ευάλωτες
"Μη στοιχηματίζετε στα νέα υψηλά των διεθνών αγορών!".
Την ανωτέρω επενδυτική συμβουλή δίδει προς πάσα - επενδυτική - κατεύθυνση ο γνωστός επενδυτής και εκδότης του "Gloom, Boom & Doom Report", Marc Faber.
Όπως εξηγεί χαρακτηριστικά, στην τρέχουσα συγκυρία, οι κίνδυνοι για τις αγορές είναι πολύ μεγαλύτεροι, σε σχέση με ότι πιστεύουν οι επενδυτές.
"Οι αγορές πιθανότατα θα συνεχίσουν να κινούνται ανοδικά σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα. Αυτό είναι μια πιθανότητα. Αυτό όμως που λέω εγώ είναι το εξής: Μην εμπιστεύεστε και επομένως μην ποντάρετε στη νέα αυτή άνοδο" διαμηνύει ο Faber.
Ο διάσημος πλέον επενδυτής  δεν αποκλείει περαιτέρω άνοδο του δείκτη βαρόμετρο της Wall Street, του S&P 500, στα επίπεδα των 1.660 - 1.670 μονάδων, ή ακόμη και στις 1.700 μονάδες.
Αλλά προειδοποιεί: Αυτά τα νέα υψηλά των αγορών δεν είναι για να τα εμπιστεύεστε! Οι αγορές παραμένουν εξαιρετικά ευάλωτες....
"Εάν κάποιος μου έβαζε ένα όπλο στον κρόταφο και μου  έθετε το εξής ερώτημα: Συστήνεις long ή short τοποθετήσεις στις μετοχές... εγώ θα έπαιρνα σίγουρα τη δεύτερη επιλογή", σπεύδει να επισημάνει ο Marc Faber.
Και τονίζει: Παραμένω εξαιρετικά ανήσυχος για το μέλλον....

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης