Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Credit Suisse: Σύντομα θα ενεργοποιηθούν οι στηρίξεις και θα ανακάμψει το ευρώ - Παραμείνετε long στα 1,3040 δολ. με στόχο στα 1,3275 δολ. - Κρατήστε τη διασπορά και τη διαφοροποίηση

tags :
Credit Suisse: Σύντομα θα ενεργοποιηθούν οι στηρίξεις και θα ανακάμψει το ευρώ - Παραμείνετε long στα 1,3040 δολ. με στόχο στα 1,3275 δολ. - Κρατήστε τη διασπορά και τη διαφοροποίηση
Να ανακάμψει το ευρώ ενεργοποιώντας τις στηρίξεις του, αναμένει η Credit Suisse, στην σημερινή της τεχνική ανάλυση για την πορεία των βασικότερων νομισμάτων, καθώς όπως επισημαίνει εμφανίζονται σημάδια υπερπώλησης του ευρωπαϊκού νομίσματος.
Σύμφωνα με την ανάλυση που σας παρουσιάζει το www.bankingnews.gr, τα επίπεδα μεταξύ του 1,2903 - 1,2848 δολ. είναι ισχυρές στηρίξεις για το ευρώ, όπου και αναμένεται η αγορά να βρει τις βάσεις για ένα rebound έστω και βραχυπρόθεσμα, μέχρι τις αντιστάσεις του 1,3163 δολ.
Η Credit Suisse εντοπίζει την επόμενη αντίσταση, αν και εφόσον διασπαστεί το 1,3163 δολ, στα 1,3319 δολ. όπου θα οδηγηθεί σε περίπτωση που κάποιος καταλύτης διαταρράξει τις υπάρχουσες ισορροπίες. Στον αντίποδα, σε περίπτωση που η πτώση διασπάσει τις στηρίξεις των 1,2908/1,2876/1,2848 δολ., τότε την επόμενη στήριξη θα την βρούμε στα επίπεδα των 1,2680/62 δολ.
Στο πλαίσιο της στρατηγικής η Credit Suisse συστήνει long στα 1,3040 δολ, και αγορά στα 1.2910 δολ. με στόχο στα 1,3275 δολ., ενώ stop loss τοποθετεί στα επίπεδα των 1,2844 δολ.



Πάντως υπενθυμίζεται εδώ ότι πριν από λίγες μέρες, η Credit Suisse συμβούλευε τους επενδυτές που τοποθετούνται στις αγορές συναλλάγματος να πάρουν μεγαλύτερη «θέση» σε ευρώ μέχρι να αντιδράσει εμπράκτως η ΕΚΤ.
Η διαφοροποίηση εξακολουθεί να αποτελεί βασική αρχή για την αποφυγή των ρίσκων που δημιουργούνται από την αυξανόμενα ανταγωνιστική πολιτική χαλάρωσης που ασκούν οι κεντρικές τράπεζες των παραδοσιακών σκληρών νομισμάτων. «Ενώ δεν υπάρχει σαφής εναλλακτική λύση, οι επενδυτές θα μπορούσαν να εξετάσουν ένα μείγμα από επιλεγμένα νομίσματα αναδυόμενων αγορών, επιπρόσθετα, με διαφοροποίηση στα πιο δημοφιλή σκληρά νομίσματα», εξηγούσε η Credit Suisse.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης