Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα κατά κυβέρνησης και ΜΜΕ - Ο Σαμαράς δίνει «όρκο σιωπής» και συγκαλύπτει τους συνεταίρους του - Οι εκπρόσωποι του καζινοκαπιταλισμού στη λίστα Lagarde

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα κατά κυβέρνησης και ΜΜΕ - Ο Σαμαράς δίνει «όρκο σιωπής» και συγκαλύπτει τους συνεταίρους του - Οι εκπρόσωποι του καζινοκαπιταλισμού στη λίστα Lagarde
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, στον πρωθυπουργό προσωπικά αλλά και σε μερίδα των ΜΜΕ  για την υπόθεση της λίστας Lagarde, εξαπέλυσε μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό  ότι πρωτοστατεί σε επιχείρηση συγκάλυψης της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρν, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «δίνει όρκο σιωπής και προσφέρει σανίδα σωτηρίας στους συνεταίρους του».
«Πάει πολύ να μιλούν για ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής όσοι νομοθέτησαν τη διαπλοκή και πολιτικοποίησαν όλον τον ποινικό κώδικα για να πετύχουν την ατιμωρησία», τόνισε ο κ. Τσίπρας.
«Μας κουνούν το δάχτυλο οι κυβερνητικοί εταίροι και τα προπαγανδιστικά τους μέσα, όμως δεν έχουν καταλάβει πού βρισκόμαστε» και συμπλήρωσε πως «το τρίγωνο της αμαρτίας δεν είναι πια παντοδύναμο, ξεψυχισμένα βρυχάται και απειλεί».
Σημείωσε παράλληλα πως «η έρευνα της δικαιοσύνης και η αποκάλυψη της αλήθειας δεν συνιστά ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής». «Ούτε αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης θα έπρεπε κανονικά να συνιστά».
«Η αναζήτηση της αλήθειας και η δικαιοσύνη», πρόσθεσε, «θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα για όλους, ανεξάρτητα από πολιτικές σκοπιμότητες και επιδιώξεις».
Τέλος, ο κ. Τσίπρας έβαλε κατά όσων «κρατούσαν στα συρτάρια τους επί μήνες τη λίστα Λαγκάρντ και την ίδια ώρα μιλούσαν για σωτηρία της χώρας, πετσοκόβοντας μισθούς συντάξεις και δικαιώματα».
«Τους συναντήσαμε στην λίστα Λαγκάρντ, μία παρέα 100 οικογενειών που διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας, οι εκπρόσωποι του καζινοκαπιταλισμού, που απλά αντάλλασαν θέσεις όσο τα δύο κόμματα εναλλάσσονταν στην εξουσία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης