Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Η «ΠΡΟΛΗΨΗ» του Metropolitan στην Ηλεία

Η «ΠΡΟΛΗΨΗ» του Metropolitan στην Ηλεία
Το πρόγραμμα αυτό έχει αναπτυχθεί από το Metropolitan και ανά τακτά διαστήματα πραγματοποιεί ελέγχους σε διάφορες περιοχές της χώρας με τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης

Σε χωριά του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κλιμάκιο ιατρών του Metropolitan Hospital, όπου πραγματοποίησε 300 περίπου κλινικούς ελέγχους (triplex αγγείων, καρδιολογικός έλεγχος, έλεγχος μαστού και ορθοπεδικός έλεγχος) στους κατοίκους των περιοχών που καλύπτει ο Δήμος, στο πλαίσιο του προγράμματος ΠΡΟΛΗΨΗ.
Το πρόγραμμα αυτό έχει αναπτυχθεί από το Metropolitan και ανά τακτά διαστήματα πραγματοποιεί ελέγχους σε διάφορες περιοχές της χώρας με τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο πολυδύναμο ιατρείο των Λεχαινών και στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας, με μεγάλη προσέλευση των κατοίκων.
Image3.jpeg
Οι δράσεις του Θεραπευτηρίου συνεχίζονται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με στόχο την πρόληψη, η οποία αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας που θα μπορούσαν να αποδειχθούν απειλητικά για τη ζωή των πολιτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης