Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Στοίχημα ότι θα ξεχάσεις γρήγορα τις γιορτές..!

tags :
Στοίχημα ότι θα ξεχάσεις γρήγορα τις γιορτές..!
Επιστροφή στην καθημερινότητα

Άλλη μια χρονιά που δε ζήσαμε στα άκρα… τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, όπως υποσχόμαστε - κάθε χρόνο, 1η Δεκέμβρη- στον εαυτό μας. Ούτε απαντήσαμε στο «ντέρμπι» των ημερών, κουραμπιέδες ή μελομακάρονα (δεν είναι πια αστείο), λες και αν προτιμάμε το ένα, θα πούμε «όχι» στο άλλο.

Ας επιστρέψουμε στην καθημερινότητα λοιπόν!

Μπήκαμε στο 2022 και αν κάτι μας έλειψε από τα τέλη του 2021 είναι η αγωνιστική δράση! Τα πραγματικά, ατόφια ντέρμπι των μεγάλων πρωταθλημάτων, η αδρεναλίνη των αγωνιστικών χώρων και η αίσθηση ότι συμμετέχουμε και εμείς σε αυτά- από μια πρόβλεψη, μια εκτίμηση έως και το παιχνίδι!
Μαζί με τις ομάδες και τις λίγκες, επιστρέφουμε και εμείς. Που υποστηρίζουμε το υπεύθυνο παιχνίδι και το προτιμούμε κατ’ επιλογήν, κόντρα στις… επιβλητικές μεθόδους διασκέδασης των γιορτών.
Για εμάς ένα είδος διασκέδασης είναι να καθόμαστε αναπαυτικά στο σπίτι μας, να ανοίγουμε laptop ή κινητό και να μελετάμε: αγώνες, συστήματα, ρόστερ. Να ξεψαχνίσουμε τις εκατοντάδες επιλογές στα καθημερινά ματς με 0% γκανιότα* και να καταλήγουμε στην αγαπημένη μας, πριν ξεκινήσουν οι αγώνες, πάντα με υψηλές αποδόσεις.

Ο καθένας με τα γούστα του.

Είδος διασκέδασης είναι και το Live. Υπάρχουν και εκείνοι που προτιμούν να δουν με τα μάτια τους σε Live Streaming* χιλιάδες αγώνες και να… συμμετέχουν στα events κάθε φορά που η μπάλα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, χόκεϊ ακόμα και βόλεϊ, «καίει». Σεβαστό και αυτό!
Αρκεί να το απολαμβάνεις υπεύθυνα. Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα και Live Στοίχημα, παίζεις στο betshop. Το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης