Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Το 80% των εργαζομένων της ΑΤΕ ή 4,2 χιλ σε σύνολο 5,3 χιλ έχουν υπογράψει τις συμβάσεις εργασίας με την Πειραιώς – Αναμένεται να συνταξιοδοτηθούν 400 εργαζόμενοι - Οι απεργιακές κινητοποιήσεις ολοκληρώνονται….

 Το 80% των εργαζομένων της ΑΤΕ ή 4,2 χιλ σε σύνολο 5,3 χιλ έχουν υπογράψει τις συμβάσεις εργασίας με την Πειραιώς – Αναμένεται να συνταξιοδοτηθούν 400 εργαζόμενοι -  Οι απεργιακές κινητοποιήσεις ολοκληρώνονται….
(upd2)Περίπου 4,2 χιλ εργαζόμενοι της ΑΤΕ bank έχουν υπογράψει συμβάσεις εργασίας σε σύνολο 5,3 χιλ και με βάση όλες τις ενδείξεις έως τα τέλη Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ουσιαστικά το 80% των εργαζομένων έχει υπογράψει τις νέες συμβάσεις εργασίας με την τράπεζα Πειραιώς αποδεικνύοντας την καθολική αποδοχή που είχε η πρόταση της Πειραιώς στους εργαζομένους.
Με βάση πληροφορίες επειδή ειδικά γυναίκες εργαζόμενες έχουν περάσει το 25ο έτος εργασίας ενδέχεται να ακολουθήσουν τον δρόμο της συνταξιοδότησης.
Εκτιμάται ότι 400 εργαζόμενοι θα μπορούσαν να αποχωρήσουν μέσα στο επόμενο 6μηνο από την ΑΤΕ.
Εν τω μεταξύ στην συνεδρίαση του συλλόγου εργαζομένων της ΑΤΕ που ολοκληρώθηκε αργά το Σάββατο αποφασίστηκε μια 2ωρη στάση εργασίας στον Νομό Αττικής για σήμερα Δευτέρα.
Ουσιαστικά ο κύκλος των απεργιακών κινητοποιήσεων ολοκληρώνεται και πλέον οι εργαζόμενοι της ΑΤΕ  ενσωματώνονται στην τράπεζα Πειραιώς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης