Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Νέα υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του κοινού από τον ΟΑΕΔ στον πενταψήφιο αριθμό 11320

Νέα υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του κοινού από τον ΟΑΕΔ στον πενταψήφιο αριθμό 11320
Η νέα υπηρεσία στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό που θα δίνει στο  κοινό πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες του οργανισμού
Μια νέα, σύγχρονη μέθοδο επικοινωνίας του κοινού εγκαινίασε την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 ο ΟΑΕΔ, θέτοντας σε λειτουργία νέα  υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης στον αριθμό 11320, στον οποίο οι πολίτες μπορούν να καλούν τον οργανισμό από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.
Μέσω του νέου αριθμού, ο ΟΑΕΔ επιδιώκει να εξασφαλίσει την προσβασιμότητα και την άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση όλων των πολιτών που συναλλάσσονται με αυτόν.
Η νέα υπηρεσία στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό που θα δίνει στο  κοινό πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες του οργανισμού, αλλά και  οδηγίες για τη  χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του.
Μεταξύ  άλλων, η νέα υπηρεσία θα ενημερώνει το κοινό για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται κατά την έκδοση δελτίου ανεργίας, αλλά και κωδικών πρόσβασης στις  ηλεκτρονικές υπηρεσίες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα παραπέμπονται προς εξειδικευμένη πληροφόρηση, στους αρμόδιους εκπροσώπους του ΟΑΕΔ.
Η νέα υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης στον αριθμό 11320 λειτουργεί από ∆ευτέρα έως και Παρασκευή μεταξύ 08:30 και 14:30, εκτός εορτών και αργιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης