Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Σπίρτζης: Δωρεάν μετακίνηση των πολιτών στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες τη Δευτέρα 13/7 και Τρίτη 14/7

Σπίρτζης:  Δωρεάν μετακίνηση των πολιτών στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες τη Δευτέρα 13/7 και Τρίτη 14/7
Παρατείνεται για τις επόμενες εργάσιμες ημέρες το μέτρο της δωρεάν μετακίνησης των πολιτών
Το μέτρο της δωρεάν μετακίνησης των πολιτών στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας παρατείνεται για τις επόμενες εργάσιμες ημέρες Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Ιουλίου 2015, προκειμένου στη συνέχεια να επανεξεταστεί, όπως ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.
Οι μετακινήσεις σήμερα ,Σάββατο 11 και αύριο, Κυριακή 12 Ιουλίου, θα γίνονται σύμφωνα με την ισχύουσα πολιτική κομίστρων των συγκοινωνιακών φορέων, για χρήστες εισιτηρίων και καρτών απεριορίστων διαδρομών.
Σημειώνεται ότι το μέτρο της δωρεάν μετακίνησης των πολιτών στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, αφορά στους συγκοινωνιακούς φορείς ΟΑΣΑ ΑΕ, ΟΣΥ ΑΕ, ΣΤΑΣΥ ΑΕ (λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ).
Η εφαρμογή του μέτρου προβλέπεται στο νόμο 4331/2015-ΦΕΚ Α69/01, (άρθρο 77), και η νέα παράταση τίθεται σε εφαρμογή με σχετική Υπουργική Απόφαση.
Η δωρεάν μετακίνηση του επιβατικού κοινού σε όλες τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, εντάσσεται στο πλαίσιο των μέτρων αλληλεγγύης για τη στήριξη των πολιτών, που έχει θέσει σε εφαρμογή η Κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης