Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Δύο εργάσιμες για την πληρωμή ΕΝΦΙΑ και τελών κυκλοφορίας

tags :
Δύο εργάσιμες για την πληρωμή ΕΝΦΙΑ και τελών κυκλοφορίας
Ουρές στις εφορίες
Εκπνέει αύριο η προθεσμία για την πληρωμή φόρων αλλά και για την πραγματοποίηση αλλαγών στο Ε9 με αποτέλεσμα να υπάρχουν για ακόμα μια ημέρα ουρές σε τράπεζες, ΕΛΤΑ και εφορίες.
Σημειώνεται πως έως αύριο θα πρέπει να πληρωθεί η η 4η δόση ΕΝΦΙΑ.
 Όσοι δεν έχουν πληρώσει και τις προηγούμενες μπορούν να τις εντάξουν στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων με ετήσιο επιτόκιο 8,75%.
Έως το τέλος του έτους θα πρέπει να πληρωθούν και τα τέλη κυκλοφορίας.
Όσοι δεν τα πληρώσουν ως 31 Δεκεμβρίου θα πληρώσουν με το νέο έτος πρόστιμο το ισόποσο των τελών.
Τα τέλη κυκλοφορίας πληρώνονται σε τράπεζες και ΕΛΤΑ με Ταυτότητα Οφειλής.
Υπάρχει επίσης η δυνατότητα πληρωμής στις τράπεζες χωρίς ειδοποιητήριο και Ταυτότητα Οφειλής, δίνοντας το ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.
Έως το τέλος του έτους θα πρέπει να πληρώσουν περίπου 30.000 οφειλέτες του Δημοσίου που εντάχθηκαν στη νέα ρύθμιση χρεών τη 2η δόση από το σύνολο που έχουν επιλέξει ενώ επαγγελματίες που θέλουν να γλιτώσουν το τέλος επιτηδεύματος των 650 ευρώ του 2015 θα πρέπει έως το τέλος του έτους να προχωρήσουν σε διακοπή εργασιών.
Τέλος, σήμερα τα μεσάνυχτα κλείνει και η ηλεκτρονική εφαρμογή του Taxisnet για την υποβολή διορθωτικών δηλώσεων ακινήτων, για την τελευταία πενταετία (2010-2014), μετά την άτυπη παράταση που δόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών για την προθεσμία που έληγε στις 19 Δεκεμβρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης