Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Στάση εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Από τις 11:30 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου

Στάση εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Από τις 11:30 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι έξω από το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Σε πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 11:30 έως τη λήξη του ωραρίου προχωρά σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ, αντιδρώντας στον έλεγχο της μετατροπής συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.
Στις 12:00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στη Βασ. Σοφίας.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία μέχρι τα γραφεία του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, στη λεωφόρο Συγγρού.
Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις της χώρας με πρωτοβουλία των συλλόγων-μελών της ομοσπονδίας εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
«Ο Υπουργός των... απολύσεων κ. Κυριάκος Μητσοτάκης εμμένει στην δέσμευσή του απέναντι στην τρόικα για χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στην διάλυση και στη συνέχεια ιδιωτικοποίηση των Υπηρεσιών της προς τέρψη των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ, υποστηρίζοντας ότι ο Κυρ.Μητσοτάκης «'προσπαθεί' με όλες του τις δυνάμεις να ανταποδώσει στον κ. Σαμαρά τα όσα κατέγραψε η ιστορία το 1993, όταν η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη 'έπεσε' προτού ολοκληρώσει την θητεία της».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης