Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

GM Ελλάς: Και νέα ανάκληση 1.472 οχημάτων - Στα 2.887 οχήματα ανέρχεται ο συνολικός αριθμός

tags :
GM Ελλάς: Και νέα ανάκληση 1.472 οχημάτων - Στα 2.887 οχήματα ανέρχεται ο συνολικός αριθμός
Κάτοχοι των εν λόγω οχημάτων θα λάβουν ειδική ενημέρωση τόσο γραπτά, με επιστολή, όσο και τηλεφωνικά
Σε νέα ανάκληση αυτοκινήτων μάρκας Opel τύπου Corsa D και Adam που είχε καλεί η εταιρεία GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε., σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.
Η γενική εισαγωγέας των εν λόγω οχημάτων στην Ελλάδα, επεκτείνει την ανάκληση που ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε 1.472 επιπλέον οχήματα, με τον συνολικό αριθμό των οχημάτων να υπολογίζεται σε 2.887 οχήματα, εκ των οποίων 2.835 Corsa D και 52 Adam, παραγωγής 2014.
Να σημειωθεί ότι τα 2.085 από τα επηρεαζόμενα οχήματα βρίσκονται στην κατοχή των καταναλωτών.
Η ανάκληση αφορά πρόβλημα στον ενδιάμεσο άξονα του τιμονιού, ο οποίος υπό προϋποθέσεις ενδέχεται να μην λειτουργήσει σωστά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, και να σπάσει κατά την μετακίνηση του τιμονιού, ωστόσο, ευτυχώς, ως σήμερα δεν έχει αναφερθεί ατύχημα, που να οφείλεται στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Στους ιδιοκτήτες των οχημάτων, που εμπλέκονται στην ανάκληση, θα αποσταλεί σχετική συστημένη επιστολή, ενώ θα υπάρξει και τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να ενημερωθούν για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν, ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι προληπτικοί έλεγχοι και, εάν απαιτηθεί, οι απαραίτητες διορθωτικές εργασίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ιδιοκτήτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210 6164700.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης