Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Χωρίς ρεύμα οι κάτοικοι της Αττικής - Σε ποιες περιοχές θα γίνουν διακοπές ηλεκτροδότησης το βράδυ της Πέμπτης

Χωρίς ρεύμα οι κάτοικοι της Αττικής - Σε ποιες περιοχές θα γίνουν διακοπές ηλεκτροδότησης το βράδυ της Πέμπτης
Kατά το χρονικό διάστημα από 19.00 έως 23.00, με εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1 ώρα ανά περιοχή
Χωρίς ρεύμα θα μείνουν για μερικές ώρας το απόγευμα της Πέμπτης οι κάτοικοι της Αττικής, λόγω των 48ωρων επαναληπτικών απεργιών της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ.
Ειδικότερα ο ΔΕΔΔΗΕ τονίζει ότι αν είναι αναγκαίες οι διακοπές ρεύματος, αυτές θα επιμερισθούν κατά τρόπο δίκαιο, δηλαδή θα είναι κυλιόμενες ανά περιοχή, συμβουλεύει να αποφεύγονται τα ασανσέρ και απευθύνει έκκληση για περιορισμό της χρήσης ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών κυρίως κατά τις ώρες αιχμής.
Ειδικότερα, ο ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποιεί ότι, σήμερα, Πέμπτη, μετά από σχετική εντολή του ΑΔΜΗΕ – είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης στην ηπειρωτική χώρα (διασυνδεδεμένο σύστημα), κατά το χρονικό διάστημα από 19.00 έως 23.00, με εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1 ώρα ανά περιοχή.
Επίσης, είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης στην Κρήτη, κατά το χρονικό διάστημα από 20.00 έως 22.00, με εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1 ώρα ανά περιοχή.
Υπογραμμίζεται ότι τα προγράμματα περικοπών είναι ενδεικτικά, σκοπό έχουν τη διευκόλυνση των καταναλωτών για τον καλύτερο προγραμματισμό των εργασιών τους και τίθενται σε εφαρμογή μόνον εφόσον επιβεβαιωθεί από τον ΑΔΜΗΕ (ηπειρωτική χώρα), στη δεδομένη χρονική στιγμή, η ανάγκη υλοποίησής τους, γεγονός που δεν συνέβη σήμερα, κατά τις μεσημβρινές ώρες, με αποτέλεσμα τη μη πραγματοποίηση του πρωινού προγράμματος περικοπών.
Από την πλευρά του ο ΔΕΔΔΗΕ,  αναφέρει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια τήρησης των προγραμμάτων περικοπών και έγκαιρης ενημέρωσης των καταναλωτών, σε περίπτωση ανάγκης αιφνίδιας μεταβολής τους.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης