Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Απίστευτο παρασκήνιο για τις σχέσεις Obama - Clinton: «Ο Barack είναι ανίκανος και ανίσχυρος» - «Έχει καταντήσει… ανέκδοτο»

Απίστευτο παρασκήνιο για τις σχέσεις Obama - Clinton: «Ο Barack είναι ανίκανος και ανίσχυρος» - «Έχει καταντήσει… ανέκδοτο»
Τι αναφέρει στο νέο του βιβλίο ο Αμερικανός συγγραφέας Ed. Klein
Ως «ανίκανο» και «ανίσχυρο» φέρεται να χαρακτήρισε τον B. Obama η Hillary Clinton, δημιουργώντας νέες έριδες μεταξύ των δύο πολιτικών του Δημοκρατικού Κόμματος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, ο συγγραφέας Edward Klein, στο νέο του βιβλίο «Blood Feud», εξιστορεί πως κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης παλαιών συμμαθητών, η Hillary Clinton αποκάλεσε τον Barack Obama «ανίκανο» και «ανίσχυρο».
Όπως περιγράφει στο βιβλίο, «οι παλαιοί συμμαθητές συγκεντρώθηκαν σε ένα γαλλικό bistro πλησίον της οικίας των Clinton στο Westchester». Όμως μετά από ένα – δύο ποτηράκια κρασί, η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, H. Clinton χαρακτήρισε τον B. Obama ως «ανίκανο» και «ανίσχυρο». «Ο Obama έχει καταντήσει ανέκδοτο» φέρεται να συμπλήρωσε η H. Clinton, σύμφωνα με τον συγγραφέα.
Ωστόσο, παρόμοια φέρεται να είναι και τα συναισθήματα του συζύγου της, Bill Clinton, ο οποίος κατά την ίδια μαρτυρία, φέρεται να υποστήριξε πως «μισεί όσον κανέναν άλλο, τον Obama».
Να σημειωθεί πως η Ηillari Clinton αναμένεται να είναι υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για τη θέση του επόμενου προέδρου των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης