Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Νέα προκλητική «ειδική μεταχείριση» από τη Δικαιοσύνη - Ελεύθερος ο ανεξάρτητος βουλευτής (πρώην Χρυσή Αυγή) Χρ. Αλεξόπουλος

Νέα προκλητική «ειδική μεταχείριση» από τη Δικαιοσύνη - Ελεύθερος ο ανεξάρτητος βουλευτής (πρώην Χρυσή Αυγή) Χρ. Αλεξόπουλος
Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντιμετώπιζε την κατηγορία ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης
Την ώρα που σχεδόν όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίζονται ως ύποπτοι φυγής και προφυλακίζονται για κατηγορίες που ούτε καν έχουν αποδειχθεί, ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του.
Ο κ. Αλεξόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη των ανακριτριών και του εισαγγελέα, ενώ αντιμετωπίζει σχεδόν τις ίδιες κατηγορίες με εκείνους τους βουλευτές που βρίσκονται προφυλακισμένοι. 
Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντιμετώπιζε την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.
Ο βουλευτής κλήθηκε σε απολογία από τις εφέτες, Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου, μετά την άρση ασυλίας του για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.
Ο κ. Αλεξόπουλος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του σε ποινικά κολάσιμες πράξεις της Χρυσής Αυγής.
Για μία ακόμη φορά η ελληνική Δικαιοσύνη αποδεικνύει ότι αποφασίζει με δύο μέτρα και δύο σταθμά και ανάλογα με τις πολιτικές πεποιθήσεις του κάθε κατηγορουμένου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης