Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Βάλλει κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο Βενιζέλος - «Οι λεβέντες που απειλούν με μονομερή παύση πληρωμών οδηγούν την Ελλάδα στα πρόθυρα της πτώχευσης»

Βάλλει κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο Βενιζέλος - «Οι λεβέντες που απειλούν με μονομερή παύση πληρωμών οδηγούν την Ελλάδα στα πρόθυρα της πτώχευσης»
Tο οριστικό αποτέλεσμα των εκλογών πρέπει να είναι ένα καθαρό μήνυμα προοδευτικής σταθερότητας

«Οι λεβέντες που απειλούν με μονομερή παύση πληρωμών οδηγούν την Ελλάδα ξανά στα πρόθυρα της πτώχευσης», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, «φωτογραφίζοντας» τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως να τον κατονομάσει ανοιχτά.
Με συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε εκ νέου για σταθερότητα, καταγγέλλοντας το δίπολο «μνημόνιο-αντιμνημόνιο» ως ξεπερασμένο.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφορικά με το μήνυμα της κάλπης, ανέφερε ότι «το οριστικό και συνδυαστικό αποτέλεσμα των δημοτικών, περιφερειακών και ευρωπαϊκών εκλογών, διαμορφώνεται τώρα και αγωνιζόμαστε να είναι ένα καθαρό μήνυμα προοδευτικής σταθερότητας. Προοδευτική σταθερότητα σημαίνει δυναμική κίνηση προς την ολοκλήρωση της εξόδου από την κρίση, με ασφάλεια. Έτσι ώστε να αποκατασταθούν αδικίες, να προστατευθούν ευπαθείς ομάδες, να κινηθεί ο μοχλός της πραγματικής οικονομίας και της ανάπτυξης, να δημιουργηθούν επιχειρηματικές ευκαιρίες και κυρίως νέες θέσεις εργασίας. Γιατί το μεγάλο ζητούμενο είναι να καταπολεμήσουμε την ανεργία, να βρούμε νέα κοιτάσματα απασχόλησης».
Στο ερώτημα περί ανάληψης πρωτοβουλιών την επόμενη των εκλογών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε: «Η βασική μας πρωτοβουλία είναι να ενώσουμε ξανά το έθνος και την κοινωνία που έχουν διχαστεί στη λανθασμένη και ξεπερασμένη βάση του δήθεν διπόλου «μνημόνιο-αντιμνημόνιο».
Τώρα που το μνημόνιο καταργείται, τώρα που βγαίνουμε από την κρίση, έχουν βγει στην επιφάνεια οι όψιμοι οπαδοί του μνημονίου, αυτοί που είναι υποτίθεται ορκισμένοι αντίπαλοί του, γιατί βλέπουν ότι χωρίς αυτό δεν υπάρχουν πολιτικά.
Άρα, πρέπει στο πλαίσιο μιας μεγάλης εθνικής κοινωνικής συμφωνίας να συσπειρώσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις, προκειμένου να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος. Να ξανακάνουμε την Ελλάδα ουσιαστικά ισότιμη μέσα στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη, να της δώσουμε τη θέση που της αξίζει μέσα στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα και τη διεθνή αγορά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης