Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Süddeutsche Zeitung - Σχεδόν παίζοντας... Το Ποτάμι ξεπέρασε σε ποσοστά το ΠΑΣΟΚ! - Ενοχλητικός για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ο Στ. Θεοδωράκης

Süddeutsche Zeitung - Σχεδόν παίζοντας... Το Ποτάμι ξεπέρασε σε ποσοστά το ΠΑΣΟΚ! - Ενοχλητικός για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ο Στ. Θεοδωράκης
Χωρίς σαφές πολιτικό στίγμα ο Στ. Θεοδωράκης, αναφέρει η εφημερίδα
"Σχεδόν παίζοντας... Το Ποτάμι ξεπέρασε σε ποσοστά το ΠΑΣΟΚ!", αναφέρει σε εκτενές δημοσίευμά της για το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.
Σύμφωνα με τη Deutsche Welle, η γερμανική εφημερίδα αναφέρει ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο Θεοδωράκης δεν είχε καμιά σχέση με την πολιτική και τα κόμματα, αλλά τώρα τα ποσοστά που συγκεντρώνει στις δημοσκοπήσεις ξεπερνούν και αυτά του συγκυβερνώντος ΠAΣΟΚ. Την Κυριακή θα κριθεί το μέλλον του Ποταμιού και ίσως κι αυτό της ελληνικής κυβέρνησης, όπως επισημαίνει.
"Σχεδόν παίζοντας το κόμμα του Θεοδωράκη ξεπέρασε το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνοντας ποσοστά ανάμεσα στο 7% και 11%, κάτι που δεν έχει κατορθώσει κανένα άλλο νέο κόμμα που γεννήθηκε μέσα στην κρίση", γράφει η εφημερίδα.
"Ο νεοεισελθείς στην ελληνική κομματική γεωγραφία δεν έχει ένα σαφές πολιτικό στίγμα, δεν μπορεί να ενταχθεί σε ένα από τα γνωστά στρατόπεδα και για αυτό αποδεικνύεται ενοχλητικός, τόσο για τη ΝΔ όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ.
"Ο Θεοδωράκης αύριο Κυριακή θα επιδιώξει να εξοστρακίσει την Χρυσή Αυγή από την τρίτη θέση. Αν θα το καταφέρει, παραμένει ανοιχτό", καταλήγει εφημερίδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης