Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Οι εκτιμήσεις του ΠΑΣΟΚ για το εκλογικό αποτέλεσμα - Οι κεντροαριστεροί υποψήφιοι έχουν πάει πολύ καλά - Είμαστε εγγύηση σταθερότητας

tags :
Οι εκτιμήσεις του ΠΑΣΟΚ για το εκλογικό αποτέλεσμα - Οι κεντροαριστεροί υποψήφιοι έχουν πάει πολύ καλά - Είμαστε εγγύηση σταθερότητας
Oσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι παρόλο που, όπως έλεγαν, έδωσε μια σκληρή κομματική μάχη, «πιάνει ταβάνι»
Εικόνα ικανοποίησης υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, καθώς εκτιμάται ότι οι κεντροαριστεροί υποψήφιοι πήγαν αρκετά καλά στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Οπως επισημαίνουν, οι υποψήφιοι από την ευρύτερη δημοκρατική παράταξη, «άντεξαν» και έχουν πάει «πολύ καλά».
Οπως τόνιζαν το πρώτο μήνυμα από τους πολίτες είναι ότι δεν έχουν άλλες αντοχές και πως το ΠΑΣΟΚ αξιολογεί και αξιοποιεί θετικά αυτό το μήνυμα.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να είναι και πάλι καθοριστικός, στην κατεύθυνση της αποκατάστασης αδικιών, της δημιουργίας θέσεων εργασίας και της ανάπτυξης. Επιπλέον, όσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι παρόλο που, όπως έλεγαν, έδωσε μια σκληρή κομματική μάχη, «πιάνει ταβάνι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης