Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Αναβάλλεται έως τις 2 Δεκεμβρίου η διαγραφή της Βιοχάλκο από το Χρηματιστήριο Αθηνών λόγω διαδικαστικών κωλυμάτων

tags :
Αναβάλλεται έως τις 2 Δεκεμβρίου η διαγραφή της Βιοχάλκο από το Χρηματιστήριο Αθηνών λόγω διαδικαστικών κωλυμάτων

Αρχικά, η διαγραφή είχε δρομολογηθεί για τις 25 Νοεμβρίου

Την αναβολή της διαγραφής της Βιοχάλκο Α.Ε. από το Χρηματιστήριο Αθηνών κοινοποίησε σήμερα, η εταιρεία, επικαλούμενη διαδικαστικά κωλύματα.
Η διαγραφή της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών είχε δρομολογηθεί για τις 25 Νοεμβρίου του 2013.
Ωστόσο, εξαιτίας διαδικαστικών κωλυμάτων, τα οποία συνδέονται με την άφιξη ορισμένων απαραίτητων εγγράφων, η προγραμματισμένη διαγραφή μετατίθεται για το αργότερο, έως τις 2 Δεκεμβρίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Βιοχάλκο:

Σε συνέχεια της από 12.11.2013 ανακοίνωσης της εταιρείας ΒΙΟΧΑΛΚΟ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε., η Viohalco SA/NV, δια του υποκαταστήματός της στην Ελλάδα, ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι το Ενδεικτικό Χρονοδιάγραμμα Βασικών Γεγονότων, που γνωστοποιήθηκε στο επενδυτικό κοινό με τη παραπάνω από 12 Νοεμβρίου 2013 ανακοίνωση της Εταιρείας, τροποποιείται, κατά το σημείο που αφορά στην 25η Νοεμβρίου 2013, ημερομηνία διαγραφής της Εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών, λόγω της χρονικής υστέρησης αφίξεως στην Ελλάδα των απαραίτητων εγγράφων, και της, εκ του λόγου αυτού, καθυστέρησης εκτέλεσης των απολειπομένων ενεργειών στην Ελλάδα.
Κατά τη συνήθη πορεία των πραγμάτων, η διαγραφή της Εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι την 2α Δεκεμβρίου 2013. Ευθύς ως συντελεστεί η εν λόγω διαγραφή, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση, καταλήγει η εταιρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης