Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι πυρετώδεις διεργασίες για το μέλλον της Τράπεζας Κύπρου – Δεν θα εκδώσει οικονομικές καταστάσεις, ενόψει της Γ.Σ. - Στις 5 Σεπτεμβρίου τα ονόματα των υποψηφίων για το Δ.Σ.

tags :
 Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι πυρετώδεις διεργασίες για το μέλλον της Τράπεζας Κύπρου – Δεν θα εκδώσει οικονομικές καταστάσεις, ενόψει της  Γ.Σ. -  Στις 5 Σεπτεμβρίου τα ονόματα των υποψηφίων για το Δ.Σ.
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι πυρετώδεις διεργασίες για το μέλλον της Τράπεζας Κύπρου, καθώς στις 5 Σεπτεμβρίου αναμένεται εκτός απροόπτου η ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων για το Δ.Σ. και αύριο Τρίτη η δικαστική απόφαση για αναστολή δικαιώματος ψήφου της «κακής» Λαϊκής.
Εν τω μεταξύ, η Τράπεζα Κύπρου αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα ανακοίνωση για τη μη έκδοση οικονομικών καταστάσεων ενόψει της ετήσιας γενικής συνέλευσης στις 10 Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα, αύριο αναμένεται η απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου σε σχέση με το αίτημα έκδοσης προσωρινού διατάγματος απαγόρευσης δικαιώματος ψήφου στη διαχειρίστρια της «κακής» Λαϊκής κατά τη γενική συνέλευση των μετόχων.
Όσον αφορά την εκλογή των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθαριστική αναμένεται να είναι η αυριανή συνάντηση στην κεντρική Τράπεζα, με τον σύνδεσμο καταθετών της Λαϊκής και με την ομάδα δικηγόρων που υποστηρίζουν ότι κατέχουν πληρεξούσια για το 12-15% του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας.
Εκτός απροόπτου, τα ονόματα των υποψηφίων για το ΔΣ αναμένεται να ανακοινωθούν στις 5 Σεπτεμβρίου, μαζί με τα βιογραφικά τους.  Το νέο ΔΣ θα οριστικοποιήσει το πλάνο αναδιάρθρωσης της Τράπεζας, που φαίνεται να παρουσιάζει κάποιες καθυστερήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης