Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Ανοδικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές και δοκιμασία των 1.100 μονάδων

ΧΑ: Ανοδικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές και δοκιμασία των 1.100 μονάδων
Τα στοιχεία για την πορεία των λιανικών πωλήσεων στις ΗΠΑ δείχνουν πως η οικονομία αντέχει και οι επενδυτές υποβαθμίζουν τις ανησυχίες για τα επιτόκια
Σχετικά Άρθρα
Ανοδικό άνοιγμα αναμένεται στις αγορές της Ευρώπης, καθώς οι επενδυτές υποβαθμίζουν τις ανησυχίες για τα επιτόκια και εστιάζουν στις αντοχές των οικονομιών.
Τα χθεσινά στοιχεία για τις λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ, που κινήθηκαν σημαντικά υψηλότερα από τις εκτιμήσεις, πρόσθεσαν αισιοδοξία στους επενδυτές.
Για σήμερα οι αγορές της Ευρώπης αναμένεται να ανοίξουν με άνοδο και οι αναλυτές εκτιμούν πως ο Γενικός Δείκτης θα δοκιμάσει ξανά τις 1.100 μονάδες.
Στο επίκεντρο θα παραμείνουν τα βαριά χαρτιά και κυρίως εκείνα που έχουν μείνει πίσω από τον μη χρηματοοικονομικό κλάδο.
Στο επίκεντρο θα παραμείνει η MIG και η Τράπεζα Αττικής λόγω των όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε θετικό άνοιγμα για τις αγορές οι οποίες θα λάβουν κατεύθυνση από τα ισχυρά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στις ΗΠΑ για τις λιανικές πωλήσεις, με τους επενδυτές να εμφανίζονται πως υποβαθμίζουν τις ανησυχίες για τις αυξήσεις επιτοκίων εστιάζοντας περισσότερο στην ισχύ της οικονομίας.

Piraeus Securities
Λόγω της θετικής επενδυτικής ψυχολογίας περιμένουμε το χρηματιστήριο να κινηθεί υψηλότερα σήμερα.

Optima Bank
Περιμένουμε το Χ.Α. να κινηθεί υψηλότερα σήμερα και ανάλογα με τις αγορές της Ευρώπης.

Euroxx
Περιμένουμε μία ακόμα μικτή συνεδρίαση με το Γενικό Δείκτη να δοκιμάζει τις 1.100 μονάδες.

Beta
Τρίτη μέρα συσσώρευσης: Δεν υπάρχουν πολλά να αλλάξουν στη σημερινή συνεδρίαση με τους επενδυτές να είναι πιθανό να παραμείνουν επιλεκτικοί επιλέγοντας μετοχές από την υψηλή κεφαλαιοποίηση που ανακοινώνουν αποτελέσματα τις επόμενες μέρες.

Κύκλος
Η αναγνωριστική πτήση που επιχείρησαν οι αγοραστές κατά τις πρώτες ώρες της συνεδρίασης, αναχαιτίστηκε από τους πωλητές, που έχουν αρχίσει να κάνουν πιο δυναµική την παρουσία τους. Στις 1.060 µονάδες του Γ.∆. η
πλησιέστερη στήριξη.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης