Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Στον δείκτη Athex ESG η Alpha Trust - Ανδρομέδα ΑΕΕΧ

Στον δείκτη Athex ESG η Alpha Trust - Ανδρομέδα ΑΕΕΧ
Στον δείκτη Athex ESG εισέρχεται η Alpha Trust - Ανδρομέδα ΑΕΕΧ
Στον δείκτη Athex ESG του Χ.Α. ο οποίος περιλαμβάνει τις εταιρείες που υιοθετούν καλές πρακτικές σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και εταιρικής διακυβέρνησης, εισέρχεται η ALPHA TRUST-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ., η μοναδική εταιρεία επενδύσεων χαρτοφυλακίου εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Δρώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης και δεοντολογίας, η Εταιρεία έχει θεσπίσει και διατηρεί ESG Πολιτική  επί περιβαλλοντικών, κοινωνικών και εταιρικής διακυβέρνησης θεμάτων, η οποία αποσκοπεί στη μεγιστοποίηση της αξίας τόσο προς τους μετόχους της όσο και την ευρύτερη κοινότητα, αναφέρει η εσηγμένη σε σχετική ανακοίνωση. 
"Η είσοδος της ALPHA TRUST-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. στο δείκτη Athex ESG του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποτελεί επιβράβευση της αφοσίωσης μας στις αρχές της βιωσιμότητας", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Βασίλειος Κλέτσας και πρόσθεσε: "Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι αρχές της αειφόρου ανάπτυξης περιχαρακώνονται θεσμικά στον κλάδο των επενδύσεων και της διαχείρισης κεφαλαίων, καταφέρνοντας να προσελκύσουν σημαντικά επενδυτικά κεφάλαια διεθνώς".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης