Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συνεδρίαση συσσώρευσης με επιλεκτικές τοποθετήσεις περιμένουν οι αναλυτές

ΧΑ: Συνεδρίαση συσσώρευσης με επιλεκτικές τοποθετήσεις περιμένουν οι αναλυτές
Η κοντινή αντίσταση είναι στις 910 μονάδες και η κοντινή στήριξη στις 887 μονάδες
Σχετικά Άρθρα

Συνεδρίαση συσσώρευσης πέριξ των 900 μονάδων με το βλέμμα στραμμένο στις αγορές του εξωτερικού περιμένουν και σήμερα οι αναλυτές.
Ο χαμηλός τζίρος αναμένεται να συνεχιστεί, ενώ οι επενδυτές θα παραμείνουν επιλεκτικοί.
Η απουσία σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό, δεν ευνοεί σημαντικές κινήσεις με το βλέμμα να παραμένει στραμμένο στο ψυχολογικό σημείο των 900 μονάδων.
Η κοντινή αντίσταση είναι στις 910 μονάδες και η κοντινή στήριξη στις 887 μονάδες.

Euroxx
Μία ήσυχη συνεδρίαση αναμένεται και σήμερα, με τις επιλεκτικές τοποθετήσεις να συνεχίζονται.

Eurobank Equities
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει σήμερα λόγω της επιφυλακτικής επενδυτικής ψυχολογίας που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση είναι ανοδική, με τον εκθετικό ΚΜΟ 30 ημερών στις 887 μονάδες. Σημείο στήριξης οι 887 μονάδες και σημείο αντίστασης οι 910 μονάδες.

Beta
Η εποχικά χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα και το περιορισμένο εύρος διακύμανσης θα είναι τα χαρακτηριστικά και της σημερινής συνεδρίασης.
Κάποιο επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον πιθανότατα θα προσφέρει στήριξη.

Depolas
Στις ΗΠΑ, φρέσκο ρεκόρ καταγράφηκε στον S&P 500, παρόλο που η μέτρηση για τις επιχειρηματικές συνθήκες της μεταποίησης (Empire) κινήθηκαν χαμηλότερα των εκτιμήσεων.
Στο εσωτερικό, η υποτονική συναλλακτική δραστηριότητα αδυνατεί να δώσει κατεύθυνση προμηνύοντας χρονική παράταση της συσσώρευσης.
Συνεχίζουμε να επικεντρωνόμαστε στην κατάλληλη επιλογή τίτλων, καθώς όπως έχουμε αναφέρει ξανά οι θετικοί καταλύτες θα εντοπίζονται περισσότερο σε επιχειρηματικό επίπεδο.
H σημερινή ατζέντα περιλαμβάνει τις ανακοινώσεις λιανικών πωλήσεων για τον Ιούλιο στις ΗΠΑ, οι οποίες θα λάβουν και τη σχετική βαρύτητα σε συνδυασμό με ανακοινώσεις εταιρικών μεγεθών μεγάλων retailers όπως Wallmart (σήμερα) και Target (αύριο).
Επιπλέον, ανακοινώνεται στις 12.00 η αρχική μέτρηση για το ΑΕΠ Β΄τριμήνου της Ευρωζώνης.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης