TV or not TV

Champions League και MEGA ξανά μαζί μετά από εννέα χρόνια!

Champions League και MEGA ξανά μαζί μετά από εννέα χρόνια!
Το κανάλι που είχε ταυτιστεί με τη διοργάνωση του Champions League από τα πρώτα της βήματα “φοράειποδοσφαιρική αμφίεση για τον αγώνα ΟλυμπιακόςΝέφτσι!
Σχετικά Άρθρα

Μετά από εννέα χρόνια MEGA και Champions League ξανά μαζί! Το “Μεγάλο Κανάλι” θα καλύψει σε ζωντανή μετάδοση το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουλίου (22.00) τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν επιστρέφοντας στις επάλξεις της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το MEGA που ήταν το κανάλι που το 1994 έβαλε το… σεντόνι του Champions League σε όλα τα σπίτια στην Ελλάδα μετέδιδε τους αγώνες του μέχρι το 2012 με ένα κενό την τριετία 2006-2009.

Φέτος ο ύμνος του Champions League θα ηχεί ξανά από το MEGA που σε συνέχεια της σημερινής μετάδοσης στις 11 Αυγούστου θα καλύψει ζωντανά τον τελικό του UEFA Super Cup μεταξύ της Τσέλσι και της Βιγιαρεάλ.

Να σημειωθεί ότι τη φετινή σεζόν 2021-22 το MEGA θα μεταδώσει αγώνες των play-off του Champions League, την κλήρωση των ομίλων και κάθε Τετάρτη τον κορυφαίο αγώνα της ημέρας για τη φάση των ομίλων μαζί με pre-game και post game εκπομπές αλλά και τα highlights από όλους τους αγώνες.

Τέλος, κάθε εβδομάδα, θα προβάλλεται ειδικό ένθετο με τα παραλειπόμενα της διοργάνωσης και αποκλειστικές συνεντεύξεις.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης