TV or not TV

Λιούις Χάμιλτον: Η εντυπωσιακή και πανάκριβη εμφάνιση στο Met Gala 2021!

Λιούις Χάμιλτον: Η εντυπωσιακή και πανάκριβη εμφάνιση στο Met Gala 2021!

Ο πρωταθλητής της Formula 1 έκανε αισθητή την παρουσία του στο Met Gala 2021 και πέρασε το δικό του κοινωνικό μήνυμα.

Τα βλέμματα τράβηξε για ακόμη μία φορά ο Λιούις Χάμιλτον. Λίγες ώρες μετά το επεισοδιακό Grand Prix στη Μόντσα – όπου εγκατέλειψε έπειτα από την επαφή με τον Μαξ Φερστάπεν – ο Βρετανός έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Met Gala στη Νέα Υόρκη.

Ο Χάμιλτον έκανε κράτηση για ένα ολόκληρο τραπέζι στη δεξίωση και φιλοξένησε ανερχόμενους μαύρους σχεδιαστές μόδας. Να σημειωθεί πως το ατομικό εισιτήριο για το Met Gala κοστίζει γύρω στα 35.000 δολάρια, ενώ οι τιμές των τραπεζιών ανέρχονται από τα 200.000 έως 300.000 δολάρια και όπως φαντάζει λογικό είναι απαγορευτικές για τους νέους σχεδιαστές.

Ο36χρονος θέλησε να στηρίξει μαύρους και ανερχόμενους σχεδιαστές μόδας, καλώντας τους στο τραπέζι του. Όπως αναφέρει το Vogue στη λίστα καλεσμένων ήταν οι σχεδιαστές, Theophilio, Kenneth Nicholson και Jason Lambert, ενώ επέλεξε για τον εαυτό του ρούχα του Kenneth Nicholson. Μάλιστα, μέχρι και ο σκύλος του οδηγού της Mercedes, Ρόσκο, είχε το δικό ειδικό κουστούμι.

Ο ίδιος θέλησε σε δηλώσεις του να προβεί σε ένα ξεχωριστό κοινωνικό μήνυμα, αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο προέβη σε αυτήν την πράξη:

«Το Met Gala είναι το μεγαλύτερο event μόδας της χρονιάς και γι’ αυτό ήθελα δημιουργήσω κάτι που είχε αξία και θα δημιουργήσει συζητήσεις. Όταν ο κόσμος μάς δει όλους μαζί, τότε θα βάλει τους μαύρους σχεδιαστές μόδας στο μυαλό τους.

Ζούμε σε μια εποχή που η διαφορετικότητα είναι πολύ σημαντική και γι’ αυτό ξεκίνησα επίσης το Hamilton Commission μέσω του δικού μου σπορ. Συνειδητοποίησα πως υπάρχουν πολλές ομοιότητες με τη βιομηχανία μόδας. Αρκετές νέες φίρμες και πολλοί σχεδιαστές δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες και αυτό μου έδωσε το έναυσμα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης