TV or not TV

EURO 2020 και στο διάστημα – Ο Thomas Pesquet παρακολούθησε τον αγώνα της Γαλλίας από τον διαστημικό σταθμό!

EURO 2020 και στο διάστημα – Ο Thomas Pesquet παρακολούθησε τον αγώνα της Γαλλίας από τον διαστημικό σταθμό!

Ο αστροναύτης Thomas Pesquet, μεγάλος φαν του αθλητισμού και πρεσβευτής των γαλλικών ομάδων, απόλαυσε μέσα από τον διαστημικό σταθμό την αναμέτρηση Πορτογαλίας-Γαλλίας (23/06, 2-2).

Με την αγωνιστική δράση να «τρέχει» στο EURO 2020, ήταν δεδομένο πως ο Thomas Pesquet θα έψαχνε κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της Εθνικής Γαλλίας. Το γεγονός πως είναι αστροναύτης και βρίσκεται στο διάστημα; Ψιλά γράμματα!

Επέλεξε να μοιραστεί μία φωτογραφία μέσω των social media του, φορώντας τη φανέλα της χώρας του, καθισμένος μπροστά από μία γιγάντια οθόνη, γεγονός που οδήγησε στο να γίνει viral εντός ολίγων ωρών.

«Πριν το παιχνίδι με την Πορτογαλία, προσπάθησα να εξηγήσω τους κανονισμούς του αθλήματος στους Αμερικανούς που βρίσκονται στον σταθμό. Το πλεονέκτημα του να βλέπεις το παιχνίδι εδώ, είναι πως δεν προκαταλαμβάνουμε τις εξελίξεις από τα κλάματα των γειτόνων» γράφει στην τοποθέτησή του.

Λίγες μέρες πριν είχε τη χαρά να ανταλλάξει μερικά λόγια με τον Κιλιάν Εμπαπέ, όταν ο σταρ της Γαλλίας συνδέθηκε σε μία live μετάδοση του Pesquet.

«Θα σας παρακολουθούμε καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά» συμπλήρωσε ο αστροναύτης, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πόσο παθιασμένος είναι με τα σπορ εν γένει.

Άλλωστε, δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τον τελικό του Roland Garros, όταν έστειλε ένα βίντεο από το διάστημα, το οποίο και μεταδόθηκε στο κεντρικό γήπεδο του τουρνουά, μετά τον μεγάλο τελικό του Στέφανου Τσιτσιπά και του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης