Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Μας προκαλούν θλίψη οι δηλώσεις Δεληχάτσιου του προέδρου των εργαζομένων του ΤΤ – Αγνώμων, αχάριστος βάλλει κατά του www.bankingnews.gr.. ..αλλά ας γράψουμε μερικές αλήθειες

Μας προκαλούν θλίψη οι δηλώσεις Δεληχάτσιου του προέδρου των εργαζομένων του ΤΤ – Αγνώμων, αχάριστος βάλλει κατά του www.bankingnews.gr.. ..αλλά ας γράψουμε μερικές αλήθειες
H ανακοίνωση του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νέου Ταχυδρομικού ταμιευτηρίου κυρίου Αντώνη Δεληχάτσιου είναι απαράδεκτη για το ύφος της.
Προσέξτε του προέδρου του Συλλόγου όχι του ίδιου του Συλλόγου εργαζομένων που διαφώνησε με την στάση Δεληχάτσιου.
Χωρίς να κατονομάζει το www.bankingnews.gr  και  χρησιμοποιώντας ξεδιάντροπες συκοφαντίες αναφέρει ότι «αποκαλύπτονται οι πληρωμένοι κοντυλοφόροι από ιδιώτες Τραπεζίτες; «Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι».

Το www.bankingnews.gr είχε αναφέρει ότι η διοίκηση του ΤΧΣ και οι εργαζόμενοι θέλουν την λύση της Eurobank γιατί απλά η πρόταση της διατηρεί ως ανεξάρτητη θυγατρική το νέο ΤΤ.
Το ύφος του Δεληχάτσιου είναι όχι μόνο απαράδεκτο, του επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς και αναφέρουμε τα εξής.
Ο Αντώνης Δεληχάτσιος, παραγνωρίζει τον καταλυτικό ρόλο που διαδραμάτισε το bankingnews.gr στην επιτυχή έκβαση της διαδικασίας κατά την οποία διασφαλίστηκαν όλες οι θέσεις εργασίας και υπήρξε δέσμευση για την εθελουσία.
Εκείνη την περίοδο στην ξεκάθαρη προσπάθεια μας να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και γνωρίζοντας πολύ έγκαιρα το σχέδιο διάσπασης σε good και bad bank του ΤΤ είχαμε πάρει μια ξεκάθαρη θέση.
Το ΤΧΣ πρέπει να διασφαλίσει όλες τις θέσεις εργασίας.
Μάλιστα όσο και αν σας φαίνεται παράδοξο, είχαμε διαμεσολαβήσει πολλές φορές – όταν οι διαπραγματεύσεις όδευαν σε ρήξη και ναυάγιο μεταξύ του ΤΧΣ και ειδικά με τον Χ. Κύρκο και τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων.
Η Τράπεζα της Ελλάδος και το ΤΧΣ είχαν αναγνωρίσει την θετική μας συνεισφορά ως ένα site που δεν κυνηγούσε μόνο την είδηση αλλά έλαβε ενεργό ρόλο στις παρασκηνιακές διεργασίες μεταξύ ΤΤ και ΤΧΣ που γνωρίζει και η διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Για όλα αυτά επικαλούμαστε τον πρώην Αντιπρόεδρο του ΤΧΣ κ Χ. Κύρκο, την διοίκηση του ΤΤ και την Τράπεζα της Ελλάδος, να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την ακρίβεια των γραφομένων μας.

Δυστυχώς ο κ Δεληχάτσιος, αποδεικνύεται αγνώμων και αχάριστος…. εκείνη την περίοδο μας ευχαριστούσε γιατί «αυτά που έκανες εσύ Πέτρο δεν τα έκανε κανείς άλλος» μας ανέφερε ο κ Δεληχάτσιος.
Προσωπικά τιμώ τους εργαζομένους του ΤΤ και το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά, αλλά το Ταμιευτήριο πωλείται γιατί αυτό έχει αποφασίσει το ΤΧΣ που είναι ο βασικός μέτοχος του και όχι κανείς άλλος.
Λυπούμαστε για τις αναφορές Δεληχάτσιου περί πληρωμένων κονδυλοφόρων και αναφορές ότι ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι είναι θλιβερές και τους τις επιστρέφω.
Ως δημοσιογράφος έχω πορευθεί με τέτοια καθαριότητα που προκαλώ τον οποιαδήποτε να αποδείξει αυτό που λέει.
Τον προκαλώ να αποδείξει την φράση  πληρωμένοι κονδυλοφόροι….αν δεν το αποδείξει του λέω ότι θα πρέπει να ντρέπεται.
Με τέτοια επιχειρήματα δυστυχώς πορεύονται οι σύλλογοι εργαζομένων;  
Το χρέος μου ως δημοσιογράφου που αγαπάει το banking με καθαριότητα το έχω αποδείξει και δεν περιμένω από τον κ Δεληχάτσιο να το αμαυρώσει.
Αντώνη μου προκαλείς θλίψη.

Η ανακοίνωση του προέδρου του συλλόγου εργαζομένων του ΤΤ και όχι του συνόλου των εργαζομένων του ΤΤ είναι

Με αφορμή ψευδείς και προκλητικές αναρτήσεις σε μέρος του ηλεκτρονικού τύπου που φέρουν το Σύλλογο Εργαζομένων του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου δήθεν να δείχνει την προτίμησή του σε συγκεκριμένη τράπεζα για την πώληση του νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο Σύλλογος Εργαζομένων του νέου ΤΤ αναφέρει σε ανακοίνωση του τα εξής.  
"Είναι ντροπή και αίσχος η κατασυκοφάντηση του αγώνα των εργαζομένων από συγκεκριμένα συμφέροντα και δημοσιεύματα.
Οι θέσεις των εργαζομένων είναι σαφείς:
-    Όλα τα Ταχυδρομικά Ταμιευτήρια στον κόσμο είναι υπό δημόσιο έλεγχο. Το Ελληνικό Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.
-    Το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πρέπει να παραμείνει αυτόνομο και να διατηρήσει τον διακριτό ρόλο του στο Τραπεζικό σύστημα.
-    Η διασφάλιση θέσεων εργασίας, τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα, είναι αδιαπραγμάτευτα.
Σε καμία περίπτωση οι εργαζόμενοι στο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δεν επιλέγουν Τράπεζες και Τραπεζίτες.
Υπηρετούμε το χρέος μας στον ιστορικό θεσμό του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και παλεύουμε για το μέλλον του οργανισμού και των εργαζομένων σε αυτό.
Ερωτούμε… Τόσο ξεδιάντροπα πλέον αποκαλύπτονται οι πληρωμένοι κοντυλοφόροι από ιδιώτες Τραπεζίτες; «Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι».
Οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχουν αποδείξει με τις πράξεις, τους αγώνες και με την ιστορική τους διαδρομή ποιοι είναι.

Αντώνης Δεληχάτσιος
Πρόεδρος Εργαζομένων στο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο"

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης