Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τράπεζα Χανίων: Καλύτερα επιτόκια και για πιο χαμηλά ποσά στις προθεσμιακές καταθέσεις

Τράπεζα Χανίων: Καλύτερα επιτόκια και για πιο χαμηλά ποσά στις προθεσμιακές καταθέσεις
Η Τράπεζα Χανίων ρίχνει στις 150.000 ευρώ τον πήχη για τα Premium επιτόκια στις προθεσμιακές καταθέσεις
Στις 150.000 ευρώ ρίχνει η Τράπεζα Χανίων τον πήχη για τα επιτόκια στις προνομιακές προθεσμιακές καταθέσεις. Πρόκειται για τις «Premium Προθεσμιακές Καταθέσεις», που προσφέρουν σταθερά ή αυξανόμενα επιτόκια έως 3,1% και ταυτόχρονα δίνουν στον καταθέτη το δικαίωμα πρόωρης ανάληψης των χρημάτων του χωρίς ποινή. Από την Τετάρτη 10 Μαΐου, το ελάχιστο όριο κατάθεσης, που δίνει πρόσβαση στα συγκεκριμένα προϊόντα της τράπεζας υποχωρεί στις 150.000 ευρώ από τις 250.000 ευρώ.
Οι επιλογές που έχουν οι καταθέτες είναι δύο:
  • Premium 12: Προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 12 μηνών, με σταθερό επιτόκιο 1,75% για όλη τη διάρκεια της κατάθεσης. Η καταβολή των τόκων γίνεται ανά τρίμηνο, ενώ την ίδια ημέρα υπάρχει η ευχέρεια πρόωρης διακοπής του προϊόντος χωρίς ποινή.
  • Premium 24: Προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 24 μηνών με αυξανόμενο ανά εξάμηνο επιτόκιο, που αρχίζει από το 1% και φτάνει στο 3,1% στην τελευταία περίοδο εκτοκισμού. Η μέση ετησιοποιημένη απόδοση διαμορφώνεται στο 2,05%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τόκοι καταβάλλονται κάθε έξι μήνες, ενώ την ημέρα πληρωμής τους από την τράπεζα ο καταθέτης έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε πρόωρη ανάληψη των χρημάτων του, χωρίς καμία ποινή.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η Τράπεζα Χανίων διαθέτει μία μεγάλη γκάμα λογαριασμών προθεσμίας, που διατίθενται και online με bonus 0,05% στην τελική απόδοση.
premium.PNG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης