Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Πειραιώς ΑΕΠΕΥ: Ισχυρό ενδιαφέρον από επενδυτές στο 5ο διεθνές conference στο Παρίσι

Πειραιώς ΑΕΠΕΥ: Ισχυρό ενδιαφέρον από επενδυτές στο 5ο διεθνές conference στο Παρίσι
Το επενδυτικό ενδιαφέρον ενισχύεται ενόψει της ανάκτησης από τη χώρα της επενδυτικής βαθμίδας και του θετικού μακροοικονομικού περιβάλλοντος
Ισχυρό ενδιαφέρον από διεθνείς επενδυτές καταγράφηκε στο conference που πραγματοποίησε η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ στο Παρίσι, με τη συμμετοχή 13 ελληνικών εισηγμένων εταιρειών.
Μεγάλοι θεσμικοί επενδυτές, αρκετοί εκ των οποίων είχαν πολλά χρόνια να ενδιαφερθούν για την ελληνική αγορά, είχαν συνολικά 85 συναντήσεις με τους εκπροσώπους των ελληνικών εταιρειών.
Το επενδυτικό ενδιαφέρον ενισχύεται ενόψει της ανάκτησης από τη χώρα της επενδυτικής βαθμίδας και του θετικού μακροοικονομικού περιβάλλοντος, αλλά και των ισχυρών θεμελιωδών μεγεθών των εισηγμένων.
Ειδικά για τις τράπεζες, η εξυγίανση των ισολογισμών και οι πολύ χαμηλές αποτιμήσεις βρίσκονται στο επίκεντρο.
Πρόκειται για το 5ο διεθνές conference που πραγματοποιεί η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ, το πρώτο μετά την πανδημία.
Συμμετείχαν 13 ελληνικές εταιρίες (Αlpha Bank, ΕΤΕ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ/ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΓΕΙΑΚΗ, ΟΠΑΠ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ, ΦΟΥΡΛΗΣ, ΤΙΤΑΝ ΑΔΜΗΕ, ΕΧΑΕ, ΙΝΤΕΑΛ) και από την πλευρά των θεσμικών, 23 γαλλικά Asset Management Ηouses, μεταξύ των οποίων οι AXA, AMUNDI, ALLIANZ, AMIRAL, OFI, EDMOND DE ROTHSCHILD, LAZARD, OCTO, DNCA, EQUIGEST, GEFIP.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης