Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Παγκρήτια Τράπεζα: Σημαντικές μειώσεις στις προμήθειες κίνησης κεφαλαίων

Παγκρήτια Τράπεζα: Σημαντικές μειώσεις στις προμήθειες κίνησης κεφαλαίων
Οι αναπροσαρμοσμένες προμήθειες τίθενται σε ισχύ από την 3η Ιανουαρίου 2023
Σχετικά Άρθρα

Σε σημαντική μείωση των προμηθειών που σχετίζονται με την κίνηση κεφαλαίων και τις ηλεκτρονικές πληρωμές προχωρά η Παγκρήτια Τράπεζα.
Η μείωση αφορά σε προμήθειες για εμβάσματα, πληρωμές λογαριασμών και χρεωστικές κάρτες με στόχο την παρότρυνση των καταναλωτών να συνεχίσουν την υποκατάσταση μετρητών με ηλεκτρονικές πληρωμές.
Ενδεικτικά αναφέρονται:

  • Μειώνονται κατά 50% οι προμήθειες των εισερχόμενων εμβασμάτων ανεξαρτήτως ποσού.
  • Μειώνονται κατά 50% οι προμήθειες των εξερχόμενων εμβασμάτων έως του ποσού των 12.500 ευρώ, που κατά κύριο λόγο αφορά τους ιδιώτες πελάτες.
  • Μειώνονται κατά 50% οι προμήθειες για πληρωμές λογαριασμών τρίτων από τα καταστήματα (σε 0,50 ευρώ) και κατά 67% από την ηλεκτρονική τραπεζική (σε 0,10 ευρώ), όταν αυτές πραγματοποιούνται με χρέωση του λογαριασμού του πελάτη.
  • Δεν χρεώνεται προμήθεια για την επανέκδοση χρεωστικών καρτών.
  • Αυξάνεται από 20 ευρώ στα 300 ευρώ το όριο στα εισερχόμενα εμβάσματα για το οποίο δεν παρακρατείται προμήθεια.
  • Καταργούνται οι επιπλέον προμήθειες στα εμβάσματα άμεσης προτεραιότητας και πλέον τιμολογούνται ενιαία όπως τα εμβάσματα κανονικής προτεραιότητας.

Οι εν λόγω αναπροσαρμογές στην τιμολογιακή πολιτική της Παγκρήτιας Τράπεζας αναμένεται να ενδυναμώσουν τη θετική αντίληψη των πελατών για τη σημασία των ηλεκτρονικών πληρωμών και να συμβάλλουν στην περαιτέρω ενίσχυση χρήσης αυτών.
Οι αναπροσαρμοσμένες προμήθειες τίθενται σε ισχύ από την 3η Ιανουαρίου 2023.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης