Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Eurobank: Νέα εθελουσία έξοδος με αποζημίωση έως 140 χιλ. ευρώ

Eurobank: Νέα εθελουσία έξοδος με αποζημίωση έως 140 χιλ. ευρώ
Η Eurobank καλεί τους εργαζόμενους, χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2022
Νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου ανακοίνωσε η Eurobank, με ανώτατο όριο αποζημίωσης του 42 μισθούς και το ποσό των 140.000 ευρώ.
Η Eurobank καλεί τους εργαζόμενους, χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2022.
H διοίκηση της τράπεζας δίνει προτεραιότητα και κίνητρα σε διευθύνσεις της τράπεζας που τρέχει με ταχείς ρυθμούς η ψηφιοποίηση ή σε γεωγραφικές περιοχές όπου υπάρχει ήδη υπερβάλλον προσωπικό, σε απόλυτη συνάρτηση με τη στροφή των πελατών σε ψηφιακές υπηρεσίες και προϊόντα.
Ειδικά στις περιοχές που έχουν υψηλότερα κίνητρα, το πακέτο φθάνει μέχρι και 52 μικτούς μισθούς (από τους 42 μισθούς που προβλέπει το βασικό πρόγραμμα).
Δηλαδή μπορεί να πεί κανείς ότι έτσι καλύπτονται έτσι 3,5 – 4 χρόνια αμειβόμενης εργασίας.

Ειδικότερα, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι και οι δικηγόροι του Ομίλου Eurobank που:

Απασχολούνται στην Eurobank, την Eurobank Holdings, την Eurobank Χρηματοδοτικής Μισθώσεις, την Eurobank Equities, την Eurobank Factors, την Eurobank Asset Management και την Be – Besiness Exchanges.
Είναι γεννημένοι πριν την 02.01.1969 και συμπληρώνουν 5 χρόνια αναγνωρισμένης υπηρεσίας στον Όμιλο κατά την 01.01.2022, ανεξαρτήτως εταιρίας, μονάδας, νομού και θέσεις εργασίας με εξαίρεση τους εργαζόμενους που απασχολούνται στη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής του Ομίλου.
Είναι γεννημένοι από την 02.01.1969 έως και την 01.01.1982, συμπληρώνουν συμπληρώνουν 5 χρόνια αναγνωρισμένης υπηρεσίας στον Όμιλο κατά την 01.01.2022 και απασχολούνται κατά της 01.02.2022 στις εξής μονάδες: Γενική Διεύθυνση Κεντρικών Εργασιών και Λειτουργιών Ομίλου της Τράπεζας ή της Holding, Γενική Διεύθυνση Δικτύου καταστημάτων με εξαίρεση ορισμένων θέσεων και περιοχών.
Είναι γεννημένοι μετά την 02.01.1969, ανεξάρτητα από τη συμπλήρωση 5 χρόνια αναγνωρισμένης υπηρεσίας στον Όμιλο κατά την 01.01.2022 στη Γενική Διεύθυνση Δικτύου Καταστημάτων και στη Γενική Διεύθυνση Κεντρικών Εργασιών και Λειτουργιών Ομίλου στους νομούς: Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαίας, Ημαθίας, Καβάλας, Κορινθίας, Λάρισας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Πέλλας, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Χίου.

Ποιοι εξαιρούνται

Από το πρόγραμμα εξαιρούνται οι εργαζόμενοι/δικηγόροι της τράπεζας που ανήκουν στο ιεραρχικό επίπεδο του Γενικού Διευθυντή κατά την 01.02.2022, οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι θυγατρικών κατά την 01.02.2022, οι εργαζόμενοι του ομίλου με συμβάσεις εργασίας και οι εργαζόμενοι / δικηγόροι που έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία αμοιβαίας αποχώρησης.

Οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα, καλούνται να επιλέξουν μεταξύ των παρακάτω παροχών:

1. ΕΦΑΠΑΞ

Παροχή ενός συνολικού ποσού (Εφάπαξ), που θα καταβληθεί σε προκαθορισμένη ημερομηνία και πάντως όχι αργότερα από την ημερομηνία αποχώρησής τους

2. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ 2 ΕΤΩΝ

Παροχή μιας σταδιακής μηνιαίας καταβολής μικτών μισθών και εργοδοτικών εισφορών για τα επόμενα 2 έτη λαμβάνοντας παράλληλα Αναγκαστική Άδεια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πλέον ενός εφάπαξ ποσού (ποσοστό επί του Εφάπαξ ποσού) που θα καταβληθεί με την έναρξη της αναγκαστικής άδειας

3. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ 3 ΕΤΩΝ

Αποκλειστικά όσοι είναι γεννημένοι πριν την 02.01.1969 θα έχουν την εξής επιπλέον επιλογή: Παροχή μιας σταδιακής μηνιαίας καταβολής μικτών μισθών και εργοδοτικών εισφορών για τα επόμενα 3 έτη λαμβάνοντας παράλληλα Αναγκαστική Άδεια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πλέον ενός εφάπαξ ποσού (ποσοστό επί του Εφάπαξ ποσού) που θα καταβληθεί με την έναρξη της αναγκαστικής άδειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης