Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Deutsche Bank: Δεν είναι ελκυστικές οι ελληνικές τράπεζες - Μείωση των τιμών στόχων

Deutsche Bank: Δεν είναι ελκυστικές οι ελληνικές τράπεζες - Μείωση των τιμών στόχων
Σε αντίθεση με τη θετική στάση που κράτησε χτες η Citigroup, η Deutsche Bank σήμερα μείωσε σημαντικά τις τιμές στόχους των ελληνικών τραπεζών διατηρώντας στάση ουδετερότητας απέναντι τους, καθώς, όπως τόνισε, το κόστος χρηματοδότησης στην περίοδο 2010-2011 θα είναι υψηλότερο και θα αυξηθούν και οι χρεώσεις για επισφαλή δάνεια.
Μάλιστα, η Deutsche Bank επισημαίνει ότι λόγω του ότι η έκθεση των τραπεζών είναι μεγάλη στα ελληνικά ομόλογα, η αξιοπιστία τους είναι στενά συνδεδεμένη με την αξιοπιστία του κρατικού χρέους, την ώρα που η ρευστότητα παρέχεται μόνο από την ΕΚΤ. Μάλιστα, δε θεωρεί φθηνές, αλλά ούτε και ελκυστικές τις τιμές των μετοχών τους.
Αναλυτικότερα, η νέα τιμή στόχος για τη Eurobank διαμορφώνεται στα 5,60 από τα 7,50 ευρώ, με σύσταση hold, η τιμή στόχος για την Πειραιώς διαμορφώνεται στα 5 ευρώ και η σύσταση hold, για την Κύπρου στα 3,90 από τα 4,70 ευρώ με σύσταση hold, για την Marfin Popular Bank στα 1,90 από τα 2,70 ευρώ με σύσταση hold, και για την ATEBank στα 0,30 ευρώ από τα 1,20 ευρώ με σύσταση sell. Επιπλέον η νέα τιμή στόχος για την Εθνική Τράπεζα διαμορφώνεται στα 11,80 από τα 21,80 ευρώ διατηρώντας τη σύσταση hold, για την Alpha Bank μειώνει την τιμή στόχο στα 5,30 ευρώ από τα 9,20 ευρώ διατηρώντας το hold.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης