Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ραγδαίες διοικητικές εξελίξεις στην Τρ. Κύπρου - Αποχώρησε από το management της Τρ. Κύπρου ο Ανδρέας Ηλιάδης - Καταγγέλει ότι δεν υπάρχει κοινή γραμμή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των τραπεζών - Πλήρης επιβεβαίωση του www.bankingnews.gr

tags :
Ραγδαίες διοικητικές εξελίξεις στην Τρ. Κύπρου - Αποχώρησε από το management της Τρ. Κύπρου ο Ανδρέας Ηλιάδης  - Καταγγέλει ότι δεν υπάρχει κοινή γραμμή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των τραπεζών - Πλήρης επιβεβαίωση του www.bankingnews.gr
(upd)Ραγδαίες διοικητικές εξελίξεις σημειώνονται στην τράπεζα Κύπρου καθώς ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Ανδρέας Ηλιάδης αποχώρησε από την διοίκηση της τράπεζας Κύπρου επιβεβαιώνοντας πλήρως την πληροφορία που εδώ και εβδομάδες έχει μεταδώσει το www.bankingnews.gr
Μετά από 33 χρόνια που υπηρετώ πιστά την Τρ. Κύπρου ήλθε η στιγμή σήμερα, να σας γνωστοποιήσω την οριστική μου απόφαση να αποχωρήσω από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και από τη θέση μου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Αυτό γνωστοποίησε πριν από λίγο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τρ. Κύπρου, Ανδρέας Ηλιάδης, κάνοντας γνωστή την αποχώρηση του.
Σύμφωνα με την επιστολή:
"Στην πολύχρονη πορεία μου οι θέσεις που μου εμπιστευτήκατε δεν υπήρξαν ποτέ για μένα ευκαιρία για προνόμια και προβολή, αλλά μεγάλη ευθύνη που υπηρέτησα με σκληρή δουλειά, επαγγελματισμό και αξιοπρέπει και μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη της Τράπεζας και το καλό του τόπου.
Οι προκλήσεις που βιώνουμε σήμερα σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι εξαιρετικά δύσκολες και απαιτούν τη συστράτευση όλων μέσα και έξω από την Τράπεζα για να μπορέσουμε να τις αντιμετωπίσουμε.
Επειδή όσα συμβαίνουν γύρω μας αποδεικνύουν ότι η συστάτευση αυτή δεν υπάρχει, μετά από σοβαρό προβληματισμό, έλαβα την πιο πάνω απόφαση κρίνοντας ότι με τις συνθήκες αυτές δεν μου επιτρέπεται πλέον να εκτελέσω όπως αρμόζει τα καθήκοντα μου. Σε μία παγκοσμιοποιημένη ασταθή οικονομία όπου τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά, δεν θα ελάμβανα μια τέτοια απόφαση αν δεν ήμουν σίγουρος, ότι η Τράπεζα Κύπρου διαθέτει ικανότατα στελέχη που θα συνεχίσουν την απρόσκοπτη πορεία της.
Ευχαριστώ θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο και τους Μετόχους μας που όλα αυτά τα χρόνια με περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους και εύχομαι κάθε επιτυχία στη συνέχεια".

Στις 12 Ιουλίου συνεδριάζει το ΔΣ για τη διαδοχή του Ανδ. Ηλιάδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου ανακοίνωσε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος κ. Ανδρέας Ηλιάδης έχει υποβάλει την παραίτησή του από το Συγκρότημα με άμεση ισχύ. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012 για να συζητήσει τα διάφορα απορρέοντα θέματα, μεταξύ αυτών το ζήτημα της διαδοχής μετά την αποχώρηση του κ. Ανδρέα Ηλιάδη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Ανδρέα Ηλιάδη για τη μακρά υπηρεσία και προσφορά του στην Τράπεζα, τα τελευταία 33 χρόνια. Το Συμβούλιο ιδιαίτερα σημειώνει το έργο του κ. Ηλιάδη στην εδραίωση και λειτουργία της Τράπεζας στην Ελλάδα για 15 χρόνια καθώς και την επιτυχημένη θητεία του στην ηγεσία του Συγκροτήματος ως Διευθύνων Σύμβουλος για 8 περίπου χρόνια.
Η Τράπεζα εύχεται στον κ. Ανδρέα Ηλιάδη κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης