Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τράπεζα Κύπρου: Υπερκαλύφθηκε ο στόχος του προγράμματος εθελουσίας εξόδου - Συμμετείχαν πάνω από 240 εργαζόμενοι

tags :
Τράπεζα Κύπρου: Υπερκαλύφθηκε ο στόχος του προγράμματος εθελουσίας εξόδου - Συμμετείχαν πάνω από 240 εργαζόμενοι
Μέχρι χθες είχαν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 240 υπάλληλοι, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι ο αριθμός θα αυξηθεί έως ότου εκπνεύσει η προθεσμία σήμερα στις 14:30
Με επιτυχία στέφθηκε το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Τράπεζας Κύπρου, καθώς υπερκαλύφθηκε ο στόχος πριν καν ολοκληρωθεί η χρονική προθεσμία.
Μέχρι χθες είχαν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 240 υπάλληλοι, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι ο αριθμός θα αυξηθεί έως ότου εκπνεύσει η προθεσμία σήμερα στις 14:30.
Τα δύο προηγούμενα σχέδια είχαν αποτύχει παταγωδώς, λόγω κυρίως των μειωμένων χαριστικών αποζημιώσεων που προέβλεπαν, όπως σημειώνουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης.
Η διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου είχε θέσει ως αρχικό στόχο με βάση τα προηγούμενα σχέδια να αποχωρήσουν μεταξύ 300 – 400 υπάλληλοι.
Τον τελικό λόγο για την αποδοχή ή όχι της αίτησης των υπαλλήλων για εθελούσια αποχώρηση τον έχει η τράπεζα, με βάση τις πρόνοιες του σχεδίου.
Ενδέχεται πολύ μικρός αριθμός αιτήσεων να απορριφθεί, καθώς η αποχώρηση κάποιων στελεχών από νευραλγικά πόστα να προκαλέσουν πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της τράπεζας. Επίσης, η Τράπεζα απορρίπτει αριθμό αιτήσεων από άτομα που γνωρίζει ότι θα προσληφθούν από τον ανταγωνισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης