Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τράπεζα Κύπρου: Υπό πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας η ετήσια γενική συνέλευση - Παραμένει στη θέση του CEO o Hourican

Τράπεζα Κύπρου: Υπό πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας η ετήσια γενική συνέλευση - Παραμένει στη θέση του CEO o Hourican
Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε την επέκταση του διορισμού του John Hourican στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Τράπεζας Κύπρου, με ισχύ από τον Φεβρουάριο του 2016
Πρωτοφανή είναι τα μέτρα ασφαλείας στην ετήσια γενική συνέλευση της Τράπεζας Κύπρου, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη διαμαρτυρία των κατόχων αξιογράφων έξω από το κτήριο.
Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε την επέκταση του διορισμού του John Hourican στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Τράπεζας Κύπρου, με ισχύ από τον Φεβρουάριο του 2016.
«To Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ σε χθεσινή του συνεδρία αποφάσισε να επεκτείνει τον διορισμό του κ. John Patrick Hourican στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου του Συγκροτήματος», αναφέρει ανακοίνωση της Τράπεζας στο Χρηματιστήριο της Κύπρου.
Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Joseph Ackermann, ανέφερε σχετικά με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, ότι δεν είναι πρόθεση της Τράπεζας να προχωρήσει σε μεγάλες εκποιήσεις.
Στόχος, είπε, είναι να συνεργαστούν οι δανειολήπτες με την Τράπεζα, όπως μεταδίδουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης.
"Πιστεύω ότι σε δύο χρόνια η Κύπρος θα έχει και πάλι μια κορυφαία τράπεζα", ανέφερε ο Ackermann.
Ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, John Hourican, τόνισε ότι τα οικονομικά αποτελέσματα του Συγκροτήματος για το εννιάμηνο του 2015 ήταν ικανοποιητικά σε σχέση με τους στόχους που τέθηκαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης