Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Απελευθερωμένη η Alpha Bank μετά το rebalancing λόγω διαγραφής από Eurostoxx 600 – Επιθετικές τάσεις

Απελευθερωμένη η Alpha Bank μετά το rebalancing λόγω διαγραφής από Eurostoxx 600 – Επιθετικές τάσεις
Ξεχωρίζει με έμφαση σήμερα η Alpha Bank με ισχυρό όγκο και σημαντικά κέρδη - Ολοκληρώθηκαν οι πωλήσεις λόγω Eurostoxx 600
Εντελώς απελευθερωμένη δείχνει σήμερα η μετοχή της Alpha Bank μετά τις ισχυρότατες πιέσεις που δέχτηκε όλο το τελευταίο διάστημα αλλά κυρίως την περασμένη εβδομάδα, λόγω της διαγραφής της από το Eurostoxx 600.
O τίτλος της Alpha Bank ξεχωρίζει σήμερα στις τράπεζες, έχοντας τα πιο επιθετικά χαρακτηριστικά στον κλάδο – κάτι που δεν συνηθίζει – δεδομένου ότι ενισχύεται σε ποσοστό 22,82% στα 0,2530 ευρώ, με όγκο που ξεπερνά τα 20 εκατ. τεμάχια, όντας ο κορυφαίος στην αγορά!
Στον τίτλο φαίνεται πως έχουν ολοκληρωθεί οι «ταγμένες» ρευστοποιήσεις διεθνών χαρτοφυλακίων που επενδύουν βάσει δεικτών, εξού και η καλύτερη συμπεριφορά σήμερα, πέραν του ότι βεβαίως υπάρχει προεξόφληση για συμφωνία.
Θυμίζουμε ότι ο τίτλος της Alpha Bank έχει συμπληρώσει 6ήμερο πτωτικό σερί, υποχωρώντας σε ποσοστό 38% συνολικά, ενώ στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις, είχε ανεβάσει σημαντικά τους όγκους, ξεπερνώντας και τη Eurobank που πάγια κάνει τον υψηλότερο όγκο.
Πιο αναλυτικά, στην Alpha Bank την περασμένη Πέμπτη 18 Ιουνίου διακινήθηκαν 75 εκατ. τεμάχια, ενώ την Παρασκευή – λόγω και του ισχυρού rebalancing – διακινήθηκαν 107,75 εκατ. τεμάχια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης