Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τρ. Κύπρου: Roadshοw στο Λονδίνο για την προσέλκυση κεφαλαίων - Τι θα σημάνει η επιστροφή της στα ταμπλό του Χ.Α και του ΧΑΚ

tags :
Τρ. Κύπρου: Roadshοw στο Λονδίνο για την προσέλκυση κεφαλαίων - Τι θα σημάνει η επιστροφή της στα ταμπλό του Χ.Α και του ΧΑΚ

Ξεκινούν σήμερα οι παρουσιάσεις της Τράπεζας Κύπρου στο Λονδίνο με στόχο την άντληση κεφαλαίων. Η ομάδα με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο John Hourican, βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα.
Τέσσερις είναι οι ανάδοχοι που θα διενεργήσουν, εκ μέρους της Τράπεζας Κύπρου, απευθείας επαφές με θεσμικούς και άλλους επενδυτές.
Πρόκειται για τις HSBC, η Credit Suisse, η VTB και η Deutsche Bank.
Εν τω μεταξύ, η ανακοίνωση της τράπεζας περί επιστροφής στα ταμπλό του Χρηματιστηρίου της Αθήνας και του Χρηματιστηρίου της Κύπρου με την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, έχει δημιουργήσει αυξημένες προσδοκίες περί βελτίωσης του επενδυτικού κλίματος.
Σύμφωνα μετα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, οι αναλυτές εκτιμούν ότι η επιστροφή της Τράπεζας Κύπρου στα ταμπλό, σε συνδυασμό με την ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας, θα οδηγήσουν το επενδυτικό κοινό πίσω στο ΧΑΚ αλλά και στην ενίσχυση του θεσμικού ενδιαφέροντος για το Χρηματιστήριο, ως μέσο προσέλκυσης επενδύσεων. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης