Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Να προστατευθεί με οποιαδήποτε κόστος και τρόπο το ελληνικό τραπεζικό σύστημα – Στο βάθος τα μαύρα σύννεφα πυκνώνουν

Να προστατευθεί με οποιαδήποτε κόστος και τρόπο το ελληνικό τραπεζικό σύστημα – Στο βάθος τα μαύρα σύννεφα πυκνώνουν
Οι τράπεζες αποτελούν το τελευταίο ανάχωμα της χώρας έναντι της Τρόικα....
(upd2)Η απόλυτη προτεραιότητα της ελληνικής κυβέρνησης, της ΤτΕ, του ΤΧΣ και βεβαίως όλων των υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων πρέπει να είναι μια….η προστασία με οποιαδήποτε κόστος και τρόπο του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.
Όλοι βλέποντας το σήμερα διαπιστώνουν ότι όλα βαίνουν καλώς, η οικονομία αναπτύσσεται, οι τράπεζες επίσης είναι κεφαλαιακά επαρκείς, γενικώς υπάρχει κλίμα ευφορίας ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες.
Φοβούμαστε ότι αυτή η εικόνα είναι πλασματική εικόνα, δεν είναι αληθινή, κρύβει την πραγματικότητα.
Φοβούμαστε ότι ένας μεγάλος κίνδυνος έχει κρυφτεί πολύ καλά και δυστυχώς όταν θα φανερωθεί θα είναι πολύ αργά.
Η κυβέρνηση θα πρέπει με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον να θέσει τις απόλυτες προτεραιότητες της.
Η απόλυτη προτεραιότητα του ελληνικού κράτους πρέπει να είναι η προστασία και διαφύλαξη των ελληνικών τραπεζών καθώς υπάρχει κίνδυνος για τραπεζικά ατυχήματα….προσέξτε όχι τραπεζικό ατύχημα αλλά τραπεζικά ατυχήματα.
Ενώ όλοι βλέποντας το σήμερα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι όλα βαίνουν καλώς στο βάθος τα μαύρα σύννεφα πυκνώνουν, μόνο οι προληπτικοί και οι λίγοι γνώστες…βλέπουν ότι υπάρχει πρόβλημα.
Οι ελληνικές τράπεζες, οι διοικήσεις τους που έχουν καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προστατεύσουν τον θεσμό, τους μετόχους, τους εργαζομένους και μέσω αυτών την ελληνική οικονομία πρέπει να προστατευθούν πάσει θυσία και με οποιαδήποτε κόστος.
Φοβούμαστε ότι οι ελληνικές τράπεζες μπορεί να αποτελέσουν στόχο, αλλότριων και επικίνδυνων συμφερόντων….της Τρόικα και θα πρέπει όλοι να είμαστε σε εγρήγορση.
Αν πολλοί πιστέψουν ότι π.χ. αντικαθιστώντας μια διοίκηση θα λυθεί το πρόβλημα τότε σφάλουν και σφάλουν επικίνδυνα.
Το σχέδιο είναι πολύ μεγαλύτερο.
Οι τράπεζες είναι το τελευταίο ανάχωμα, η τελευταία ασπίδα προστασίας γιατί αν πέσουν οι τράπεζες θα έχει πέσει όλη η οικονομία και η κοινωνία.
Ακόμη και αυτοί που από ιδεοληψίες, προκαταλήψεις αντιπαθούν τις τράπεζες θα πρέπει να κατανοήσουν ότι είναι πλέον το μόνο ανάχωμα γιατί αν πέσουν οι τράπεζες….αυτά που θα έρθουν θα είναι τρομακτικά δεινά.

Πρώτη ενημέρωση: 08:15, 23 Ιουνίου 2014

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης